Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Hvis helvete på jord, må det være der satan bor
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

STADIG FLERE KIRURGISKE INNGREP: Det har i
dag blitt vanlig med kirurgiske inngrep for å rette
på utseendet.
En flat mage er noe mange ønsker seg. Trening og kosthold kan gjøre underverker, men er ikke alltid nok.

Løs hud som henger i folder over magen forsvinner ikke med trening og kosthold. Dette er fordi huden har mistet din naturlige elastisitet. Da er det bare en kirurgisk inngrep som hjelper. Det du trenger da er minibukplastikk eller full bukplastikk.

Til tross for en slik operasjon er det ikke sikkert at magen blir helt flat som ønsket.

Besøk nettstedet
artikkelen er hentet fra.
Det skyldes tre ting:
Ved en tidligere graviditet kan de rette magemusklene ha glidd fra hverandre, slik at det i mange tilfeller blir stående en glipe mellom musklene. Ved bukplastikk kan man sy disse musklene mot hverandre slik at omkretsen rundt magen blir mindre og magen flatere. Ofte kan disse pasientene opereres med kikkehullteknikk slik at man ikke vil få synlige arr.

En annen årsak kan være at man har vært relativt mye overvektig før inngrepet. Til tross for en omfattende fettsuging er det vanskelig å tynne ut hudpartiet helt, og måten har sin begrensning. Magen må dessuten harmonere med resten av kroppen.

En siste årsak kan være at man har store fettsamlingen inne i magen og rundt tarmene. Dette fettet kan ikke fjernes ved kirurgi og gjør at magen presses ut, og gjør at magen ikke blir helt flat.

Kilde: plastikkirurgi.no. Artikkelen er hentet fra www.helseguiden.com.

Del på FacebookFlat mage med kirurgisk inngrep Av Ole Middborg
3 siste fra ekspertene
Hvordan bli kvitt muskelmasse i leggene?
Proteiner -før eller etter trening?
Hva er en god kombinasjon mellom mat og trening?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd


 Bestill våre programmer og hefter!

 Slankeopplegget PLUSS
Med slankeopplegget PLUSS kan du slanke deg med maksimal hastighet uten at du blir sulten! Overskuddet forblir på topp, og du kan trene samtidig med full framgang! Forbrenningen din går ikke ned!

 Slankeprogram
Meget effektive slankeprogrammer. Velg mellom ferdig oppsatte programmer med kaloriutregninger og matvarer, eller program som ut fra dine eksisterende matvaner tar deg kontrollert ned i vekt uten at du trenger å spise slankemat. Programmene er seriøse og bygger på fettforbrenningens fysiologiske prinsipper. De kan benyttes med eller uten trening. Programmene har i en årrekke blitt benyttet med fullgod virkning.

 Treningsprogram
Effektive programmer for deg som ønsker å øke muskelmassen din og/eller øke i styrke. Programmene bygger på erfaringsbasert ekspertise, og har gitt fullgod framgang i trening og resultater for en rekke utøvere. 

 Heftet Maksimal Framgang
Dette heftet bygger på nye tolkninger og forståelse av muskulaturens fysiologiske funksjoner og mekanismer, og hvordan en skal tyde følelsene som knytter seg til muskulær belastning.

 Optimal kondisjon
Dette heftet er kort og sammenfattet, og inneholder treningsviten enhver kondisjonsutøver MÅ kjenne! Anbefales!

 Heftet Belastningsskader
Heftet inneholder nyutviklet og meget effektivt behandlingsopplegg for å kvitte seg med belastningsskader. Kunnskapen og metodene som presenteres her, står for et gjennombrudd i effektiv skadebehandling. Anbefales for alle som ønsker å kvitte seg med belastningsskader så raskt som mulig.

 Treningsmetodikk kroppsbygging
Heftet Treningsmetodikk kroppsbygging er laget i samarbeid med Jostein Ødegaarden, og legger fram hvordan kroppsbyggere skal trene for å sikre seg maksimal framgang. Dette heftet er et Must for alle som trener for å øke styrke og muskelmasse, men er også svært lærerikt for alle andre som ønsker å forstå hvordan musklene svarer på trening.
 

 Medisinbruk ved belastningsskader og revmatisme. Heftet tar for seg hvilke medisiner som bør brukes og ikke brukes, for at smerter og skader i kroppen skal helbrede seg. Belastningsskader og revmatismens smerter i muskler og ledd kan effektivt medisineres, men legene vegrer seg.

 Her kan du lese tilbakemeldinger trim.no har fått fra sine lesere og kunder, klikk her!

 

BLOGG
KLIKK HER OG BEGYNN

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten