Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Rygg: Bygg en trygg
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

Både overvekt og inaktivitet kan føre til den revmatiske lidelsen fibromyalgi. Dette viser også forskningsmessige studier. Vær klar over at også flere andre forhold, kan medføre fibromyalgi.

Når overvekt trigger fibromyalgi
Jo tyngre du blir, jo mer styrke og utholdenhet må du ha for å tåle å bruke kroppen i fysisk aktivitet og trening. Dersom kroppsvekten øker relativt raskt, så kan dette resultere i at den fysiske aktiviteten blir tyngre og hardere enn det kroppen klarer å tilpasse seg. Dette kan føre til belastningsskader (trim.no anser fibromyalgi for å være belastningsskader, hva angår de fysiologiske triggerpunktene). Det er altså en god idè som er til å anbefale, at kroppsvekten holdes nede på normal eller i alle fall stabil.

TRiGGERPUNKTER: Det belastningsskadede vevet, ender
etterhvert opp med at skaden sitter igjen i muskelfeste/
muskelfestet. Kroppen forsøker til enhver tid å reparere
vevet, men menneskets daglige/fysiske aktivitet,
kronifiserer skaden.
Når inaktivitet trigger fibromyalgi
Ved inaktivitet så reduseres kroppens treningsgrunnlag (nivået av styrke og utholdenhet). Et dårlig treningsgrunnlag betyr at man ved fysisk aktivitet tåler lite belastning før dette resulterer i overbelastning/overtrening og belastningsskader. Inaktivitet øker faren for belastningsskader drastisk.

Vær obs på at artikkelen ikke omhandler alle de forhold som kan føre til fibromyalgi. Det finnes en rekke flere tema/forhold, som kan medføre at mennesker får lidelsen fibromyalgi. Andre forhold kan eksempelvis være at pasienten er i for mye fysisk aktivitet og derved pådrar seg belastningsskader som følge av overbelastning. Mennesker som får fibromyalgi, er ofte hardarbeidende folk, gjerne spesielt med fysisk belastende yrker og/eller fritid/livsstil. Trim.no mener å ha funnet den riktige behandlingsmetoden overfor revmatiikere, og har utgitt denne/dette i heftet/boken sin kalt "Revmatiske Lidelser". Heftet er å finne i vår nettbutikk.

Emneord: fibromyalgi  revmatisme  overvekt og fibromyalgi  inaktivitet og fibromyalgi  revmatisme og trening  
Del på FacebookOvervekt og inaktivitet kan resultere i Fibromyalgi Av John Gunnar Oppheim
3 siste fra ekspertene
Går ikke mer ned i vekt, hva gjør jeg galt?
Vedvarende kneproblemer, snart desperat!
Hvordan kan jeg trene for å få bredere skuldre?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Se også multimedia presentasjon!

M.E. (Myalgisk encefalomyelitt, CFS, kronisk utmattelsessyndrom)
Heftet legger fram et revolusjonerende behandlingsopplegg for m.e. pasienter på hvordan det fysiske aktivitetsnivået kan gjenvinnes. Heftet forklarer hvordan kroppens fysiologiske tilpasning til fysisk belastning virker. Med forklaringer på hva som fører til den muskulære trettheten, hvordan pasienten skal forholde seg til daglig aktivitet, hvordan forholdet mellom hvile og belastning skal tilrettelegges og så videre, så vil den enkelte her finne løsningen på hvordan et normalt aktivitetsnivå kan gjenvinnes. heftet/behandlingsopplegget, er ikke ment å være dekkende for hele lidelsen M.E, men tar for seg den fysiske/kroppslige delen og hvordan man her bør forholde seg.
Nå: kr 350.-
Bestill heftet M.E. her.

Revmatiske lidelser
Heftet legger fram nyutviklet og revolusjonerende behandlingsopplegg for revmatikere. Opplegget setter den enkelte i stand til å kvitte seg med smerter og skader i ledd og muskler.
Nå: kr 350.-
Bestill heftet revmatiske lidelser her.

Revmatisme og M.E.

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten