Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
You are me, a new army
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

Trim.no sine produkter – topp tilbud!

SKAFF DEG PROFESJONELL HJELP: Unngå å gjøre feil.
Med våre produkter kan du oppnå maksimal
framgang på kortest mulig tid!
HEFTER – BØKER – PROGRAMMER  - BEHANDLINGSOPPLEGG: trim.no har i sin nettbutikk mange spennende, nyttige og lærerike produkter, produkter som ikke bare kan skaffe deg maksimale resultater, men som lærer deg å gjøre tingene på riktig måte!

Vi har hefter som omhandler trening. Disse heftene er Maksimal Framgang, Treningsmetodikk Jostein Ødegården, heftet Fysiologisk Psykologi, Optimal Kondisjon, Belastningsskader, Revmatiske Lidelser og Medisinbruk ved revmatisme og belastningsskader. I disse heftene vil du finne mye lettlest, god læreinformasjon, og du vil bli i stand til å gjøre de riktige valgene innenfor det du gjør på, samt opp mot dine ønsker og målsetninger. Bestiller du heftene direkte hos oss på oppheim@trim.no, så får du dem med 30% prisavslag. Om du heller foretrekker å bestille heftene våre på nettet, så finner du nettbutikken vår her.

Vi har programmer som omhandler styrketrening kroppsbyggingsprogrammer og slankeprogrammer. I tillegg til de vanlige slankeprogrammene som bygger på vanlig slanking, så vil du finne Slankeopplegget Pluss. Dette slankeprogrammet gjør at du kan slanke deg med maksimal hastighet uten at du blir sulten, og du kan trene med full framgang og ikke miste overskuddet ditt. Trim.no anbefaler alle våre lesere til å bruke denne slankemetodikken, da den representerer den beste, tryggeste og sunneste måten å slanke seg på. Bestiller du heftene direkte hos oss på oppheim@trim.no, så får du dem med 30% prisavslag. Om du heller foretrekker å bestille heftene våre på nettet, så finner du nettbutikken vår her.

For mer informasjon om produktene, så sjekk ut vår kategori «Hjelp og veiledning», ta et søk på det du er ute etter med vår søkemotor som ligger nede på venstremargen, og/eller besøk vår nettbutikk og les produktomtale der du har bestillingsmuligheten.

 

Emneord: trening  treningshjelp  treningsveiledning  personlig trener  treningsmetodikk  løping  jogging  kroppsbygging  styrketrening  muskelmasse  muskler  trim.no  john gunnar oppheim  
Del på FacebookTrim.no sine produkter – topp tilbud! Av John Gunnar Oppheim
3 siste fra ekspertene
Alkohol etter trening
Vondt ved hopping, hva gjør jeg?
Hvordan bli god på padling?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Veiledning og hjelp (10 siste)

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten