Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Dei Gode råda tørka tåra
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

Revmatikere kan bli friske fra sine plager i muskler og ledd

BLI FRISK! BESTILL HEFTET "REVMATISKE LIDELSER"
REVMATiMSE/BELASTNiNGSSKADER: trim.no anser revmatismens smerter i ledd og muskler, for å være ordinæe, men dog kroniske, belastningsskader. Dette åpner for at revmatikere kan bli helt friske fra sin lidelse.

Hvordan oppstår revmatisme?
Revmatikerens smerter i muskler og ledd, oppstår som følge av at belastningen overstiger den belastningen muskulaturen klarer å tilpasse seg. Grunnlaget for at dette kan skje, kan være flere:

·         Økt fysisk aktivitet

·         Dårlig kosthold

·         Manglende hvile

·         Sykdom

·         Overvekt (går inn i første punkt her)

·         Inaktivitet

Hvorfor vedvarer revmatismens smerter i muskler og ledd?
Det er uten tvil pasientens daglige fysiske aktivitet, som medfører at skadene/smertene, vedvarer og blir kroniske. Det lille kroppen klarer å reparere seg om natten og de hviletimene som måtte være, det rives ned og ødelegges igjen, når pasienten setter i gang neste dag med sine daglige gjøremål. Så det er ikke noe galt med revmatikeren hva angår fysiologien, kroppen den prøver til enhver tid å reparere seg, men den får rett og slett ikke nok hvile, til at vevet fullstendig helbreder seg.

Hvordan bli frisk?
Det er ikke sikkert at revmatikerens psykiske plager forsvinner, selv om smertene i muskler og ledd blir borte, men vi ser at i svært mange tilfeller så vil smertereduksjon og en sterkere og bedre kropp, føre til at revmatikeren blir friskere over hele linja. For at revmatikeren skal bli frisk fra sine plager i muskler og ledd, så må hvile og trening legges opp på 100% riktig måte. Leger og fysioterapeuter mangler i dag den kunnskapen omkring dette, men trim.no kan hjelpe deg med sitt opplegg «Revmatiske lidelser». Dette heftet finner du i vår nettbutikk, og det vil bli å være, den aller beste investeringen du noen sinne har gjort for din helse og forbedring av denne.

Det er ikke noe salgstriks fra trim.no sin side, når vi anbefaler heftet vårt om revmatisme. Forfatteren har selv vært svært dårlig, og har vært sittende i rullestol i over 3,5 år, vært sengeliggende i over 4 år, og har hatt mange, mange smerter/skader i bevegelsesapparatet sitt. Ved hjelp av den informasjonen som heftet «Revmatiske lidelser» gir, så setter forfatteren den enkelte leser i stand til å selv legge opp sin hvile, belastning og livsstil, slik at smertene og skadene, kan forsvinne fra kroppen.

Emneord: revmatisme  plager i muskler og ledd  revmatiske lidelser  frisk fra revmatisme  
Del på FacebookRevmatikere kan bli friske! Av John Gunnar Oppheim
3 siste fra ekspertene
Ref. til Kortisonets skadevirkninger?
Aktiv 14åring, vet hun er litt for feit
Revmatisme - kan jeg trene?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Se også multimedia presentasjon!

M.E. (Myalgisk encefalomyelitt, CFS, kronisk utmattelsessyndrom)
Heftet legger fram et revolusjonerende behandlingsopplegg for m.e. pasienter på hvordan det fysiske aktivitetsnivået kan gjenvinnes. Heftet forklarer hvordan kroppens fysiologiske tilpasning til fysisk belastning virker. Med forklaringer på hva som fører til den muskulære trettheten, hvordan pasienten skal forholde seg til daglig aktivitet, hvordan forholdet mellom hvile og belastning skal tilrettelegges og så videre, så vil den enkelte her finne løsningen på hvordan et normalt aktivitetsnivå kan gjenvinnes. heftet/behandlingsopplegget, er ikke ment å være dekkende for hele lidelsen M.E, men tar for seg den fysiske/kroppslige delen og hvordan man her bør forholde seg.
Nå: kr 350.-
Bestill heftet M.E. her.

Revmatiske lidelser
Heftet legger fram nyutviklet og revolusjonerende behandlingsopplegg for revmatikere. Opplegget setter den enkelte i stand til å kvitte seg med smerter og skader i ledd og muskler.
Nå: kr 350.-
Bestill heftet revmatiske lidelser her.

Revmatisme og M.E.

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten