Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Vegen kjem når du må gå
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

Heftet/behandlingsopplegget alle revmatikere bør få med seg!

ENKLERE ENN DU TROR: Ved å følge trim.no
sitt behandlingsopplegg, så kan du klare å
bli helt frisk fra dine smerter og skader i
muskler og ledd!
FORBEDRE DINE SMERTER OG BLI FRISK: trim.no sitt behandlingsopplegg for revmatikere, har vist seg å være en suksess. Revmatikere kan med dette opplegget bli friske fra sine plager i muskler og ledd!

Om å søke hjelp i helsevesenet
Helsevesenet har dessverre ikke peiling på behandling av revmatiske lidelser. Det eksisterer per i dag lite eller ingen forståelse for hva revmatismens smerter og skader innebærer, og dagens «hjelp/behandling», er dessverre noe som overhodet ikke fungerer. Det eneste deres behandlingstilbud går ut på, er å dempe/redusere smertene, noe som ikke bedrer pasientens lidelse i forhold til at pasienten skal bli friskere/frisk. Å ta bort smerten, er bare noe som er midlertid senkning av smerter. Å ta bort smertene, det er bare å slå i hjel budbringeren, budbringeren som forteller at pasienten har en lidelse. Det er også uheldig å medisinere bort smertene (budbringeren), da dette potensielt kan føre til at skadene som smertene indikerer, fører til at pasienten øker sin fysiske aktivitet, noe som igjen kan føre til at skadene forverrer seg.

Ikke kast pengene dine ut av vinduet
Revmatikere legger igjen tusen på tusenvis av kroner innen helsevesenet for å bli bedre, men svært, svært mange, blir ikke bedre i det hele tatt. De blir bare proppet fulle av livsfarlige medikamenter som leger skriver ut. De har ikke forståelse for, eller innsikt i hva pasienten skal gjøre for å kunne bli friske igjen. Prøv heller å lese heftet/behandlingsopplegget som trim.no har utviklet, og som har vist seg å være en fungerende behandlingsform som potensielt kan ikke bare gjøre deg smertefri, men faktisk få deg helt frisk! Det er snakk om noen få hundrelapper, og det vil bli din rimeligste og beste investeringen du noensinne har gjort, for å komme deg fra dine revmatiske plager. Heftet finner du i trim.no sin nettbutikk, og det heter «Revmatiske Lidelser». I tillegg til dette, så kan du per epost og/eller telefon, få direkte hjelp, veiledning og rådføring i forhold til din revmatisme.

Heftet og behandlingsopplegget, finner du her. Og du kan kontakte oss her.

Emneord: revmatiske lidelser  revmatisme  hjelp til revmatisme  gikt  revmatikere og medisinering  feilbehandling av revmatisme  smerter  skader  smerter og skader  
Del på FacebookHeftet/behandlingsopplegget alle revmatikere bør få med seg! Av John Gunnar Oppheim
3 siste fra ekspertene
Ønsker å redusere fettprosenten og beholde musklene
kreatin for 16 åring?
jente med høy forbrenning: Hvordan gå opp i vekt?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Se også multimedia presentasjon!

M.E. (Myalgisk encefalomyelitt, CFS, kronisk utmattelsessyndrom)
Heftet legger fram et revolusjonerende behandlingsopplegg for m.e. pasienter på hvordan det fysiske aktivitetsnivået kan gjenvinnes. Heftet forklarer hvordan kroppens fysiologiske tilpasning til fysisk belastning virker. Med forklaringer på hva som fører til den muskulære trettheten, hvordan pasienten skal forholde seg til daglig aktivitet, hvordan forholdet mellom hvile og belastning skal tilrettelegges og så videre, så vil den enkelte her finne løsningen på hvordan et normalt aktivitetsnivå kan gjenvinnes. heftet/behandlingsopplegget, er ikke ment å være dekkende for hele lidelsen M.E, men tar for seg den fysiske/kroppslige delen og hvordan man her bør forholde seg.
Nå: kr 350.-
Bestill heftet M.E. her.

Revmatiske lidelser
Heftet legger fram nyutviklet og revolusjonerende behandlingsopplegg for revmatikere. Opplegget setter den enkelte i stand til å kvitte seg med smerter og skader i ledd og muskler.
Nå: kr 350.-
Bestill heftet revmatiske lidelser her.

Revmatisme og M.E.

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten