Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Forfekt som for frekt, eller nekt en knekt knekt sekt
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

KNEET ER VIKTIG! Ta vare på kneene og sett inn mer
hvile og mottiltak så snart det skulle dukke opp
smerter.
Spørsmål:
Jeg er en jente på 17 år som har meniskskade og jumpersknee + slitasjeskader i begge knærne. Jeg sliter utrolig mye med kraftige smerter, så mye at jeg ikke kan gå til tider.

Har vært hos flere leger med knærne, og alle sier at jeg trenger en operasjon bortsett fra fastlegen min. Han sier det ikke er ille nok. Har hatt det her i 3 år nå.

Kan man få operasjon ved klinikk uten at fastlegen anbefaler det til klinikken?

Svar:
Først av alt så er det til å få tårer i øyene av å høre at ei jente på 17 år har måttet slite med så store plager som du her beskriver, i hele tre år, og enda har ikke mer skjedd enn at et klientell med leger er uenige om når du har blit dårlig nok, til at en operasjon kan gis.

3 år med disse plagene sier selvfølgelig at skadene er kroniske. Det sier også at knærne dine har holdt stand, det må de ha gjort, hadde skadene være i forverring over så lang tid, hadde du sittet i rullestol. Du kan bli bra igjen av dette. Og jeg tenker ikke å vente på at du skal bli dårligere før du får hjelp med dette. Du trenger hjelpen nå, og her kommer den:

KNELEDDENE ER STERKE, men de belastes
også mye. Så pass på, ingen
overanstrengelser og uvanlig stor økning
i belastningen.

 

1. Bestill og last ned heftet Belastningsskader fra www.trim.no. Der finner du fremgangsmåte og opplegg for riktig tilrettelegging av hvile/belastning og forholdelse til smertene dine.
2. Tilrettelegg hos deg alt slik at du kan sette i gang med dette.
3. Hold ut. Husk! Du blir frisk! For her finnes utveien!

3 år er tre år for lenge. Disse knærne venter bare på sjansen til å bli bra igjen. Kroppen din har en fantastisk evne til å reparere seg, men den er nødt til å få muligheten og forholdene tilrettelagt.

Du tilhører et alarmerende sjikt av pasienter som så enkelt kan hjelpes, men legene har jo fullstendig hengt seg opp i tabletter, operasjoner, kniver og skjæring.

Ta tak i dette her på rett måte, og du er snart frisk igjen. La meg gjerne høre fra deg. Ønsker deg ikke lykke til, for flaks trenger du ikke i denne sammenhengen. Jeg ønsker deg styrke til :-)

Del på Facebook17 år gammel: Menisk/jumpersknee, smerter i 3 år, ikke dårlig nok til å få operasjon Av John Gunnar Oppheim
3 siste fra ekspertene
Bør en tøye etter trening?
Hvilket push-up program er best?
skuldersmerter

5 siste innlegg i forumet
Dårlig form etter trening.
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd

Heftet Belastningsskader
Heftet inneholder et nyutviklet og meget effektivt behandlingsopplegg for å kvitte seg  med belastningsskader. Kunnskapen og metodene som presenteres her, står for et gjennombrudd  i effektiv skadebehandling. Et must for deg som vil bli kvitt smerter og skader i bevegelsesapparatet.
Kjøp og last ned heftet her.

Faktaartikler om belastningssakder:
Om belastningsskader
Overtrening
Skader

Belastningsskader

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten