Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Noas ark, noens ark?
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss

LEGGER IKKE PÅ SEG MUSKLER: Dersom en utøver
trener riktig, så vil muskelmassen øke etterhvert
som utøverens maksimale muskelstyrke utvikles.
Spørsmål:
Eg er 24 år og har trent i ein del år. Problemet mitt er at eg sliter med å legge på meg. i det siste har eg lagt på meg litt, men det kun magen som er blitt større, har leste all slags anbefalinger om måltid og  tilskudd. Eg kjøpte proteintilskudd og karbohydrat tilskudd.

Kor mange ganger for dagen bør eg ta proteintilskudd i tillegg til mat? Eg tok proteintilskudd + kreatin 30 min før trening og protein + karbohydrat rett etter trening.

Ein annen ting er at det sies at genene kan virke inn på om en får musklar eller ikkje, eg er egentleg frå Sri Lanka og folk derfra er jo ganske tynne og spinkle. Eg trener tre ganger i uka.

Har no vurdert sterioder . Men det må bli siste utveg. Det yrket som eg tek sikte på å bli krev ein viss muskelstyrke, og at ein er stor og sterk.

BYGG MUSKLER: Å bygge opp muskelmassen er
en tidkrevende prosess. Så sørg for at du tar et
lite trinn av gangen.
Svar:
Å legge på seg kan for en del være vanskelig ja. Men riktig trening vil utvikle muskelmassen og du vil gå opp i vekt. Kosttilskudd er et nyttig hjelpemiddel for mange som sliter med å få opp vekta. Begynner magen å vokse betydelig, så redsuerer litt på inntaket. Det er ikke kun magen som skal øke :-)

Du trenger ikke ta tilskuddene oftere er enn du gjør, kroppen tilpasser seg dine rutiner. Mange utøvere velger å dele opp både tilskudd og kosthold forøvrig, i mindre deler. Dette gir flere måltider, og flere avkryssinger på dagsplanen. Men du kan gjøre lurt i å ta litt protein ved leggetid, da dette er et naturlig sovemiddel.

Folk med spinkel kroppsbygging og mager kropp, har et naturlig anlegg for å ikke bli så muskuløse som mer kraftig og grovt bygde kropper. Men folk fra Sri Lanka kan nok også bli større, sterkere og raskere og bedre trent enn om de ikke trente. Så her er det bare å stå på.

Steroider er ikke til å anbefale. Selv toppidrettsutøvere har ikke en jobb som krever bruk av steroider. De tar dem for å vinne. Treningen og konkurransene klarer de fint. Har du en jobb som er så fysisk tung at du føler du må medisinere deg for å klare den, så anbefaler jeg at skifter yrke. Jobben bør være av sådan art, at den er med på å holde din sunne helse intakt. Om den ikke gjør det, er det i seg selv et problem du kanskje ikke bør leve med.

ANABOLE STEROIDER: Mange utøvere bruker i dag
steroider for å bygge opp raskere og bedre
resultat fra treningen sin. Før man velger å bruke
medikamenter, bør man være klar over at det kan
være helseskadelig.
Steroider står for meg som et sånt "Live fast and die young"-konsept. Du trimmer en motor, den går mye fortere, men ikke så langt osv. Steroider brukt slik som man ser i den amerikanske anti-aging-bølgen der titusner av middelaldrende menn får injeksjoner, tabletter og plaster med anabole sterodier, står for meg som et ironiens kapittel. Anti-aging! Anabole steroider kan nok øke mandigheten og tiden med potensen på topp (for de dette måtte være et poeng, jeg selv lengeter etter ro, hvile og hvitt hår, visdom, sunn fornuft, forståelse og forstand), men levetiden i antall år må man regne med går ned. Så anti-aging er mer anti-krist, spør du meg. Kristus ble dog ikke 50 år gammel selv, så han kunne jo like gjerne ha brukt testosteron uansett da, han visste jo selv langt i forveien hva han skulle dø av. Det er jo noe med dette å leve supersunt hele livet for å bli dødssprek i alderdommen, og etter 35 år på urtetè og knekkebrød (i den grad at avføringen ligner sponplater), så glir du på det legendariske bananskallet i trappeoppgangen og knekker nakken i et digert, baklengs takker og bukker for meg, og er borte.

Del på FacebookBygger ikke muskler - vurderer anabole steroider Av John Gunnar Oppheim
3 siste fra ekspertene
Mer masse i ytre, øvre del av bryst?
hvordan bedre restitusjonen?
Sprettrumpe, hvordan får jeg det?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Fakta om trening
Introduksjon
Oppvarming
Trening av utholdenhet
Trening av styrke
Trening av hurtighet
Trening av tyøelighet
Trening av teknikk
Trening av koordinasjon
Formtopping
Tilpassing ved trening
Treningsplanlegging
Føle på kroppen

Kontrollere trening:
Telle gjentagelser
Måle tid
Pulsmåling
Treningsdagbok

Trening (10 siste)

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten