Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Det onde er ikke Hells bells forever, berre mellombells
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Kosttilskudd

 

Fakta om kosttilskuddet CLACLA er et meget lovende kosttilskudd som har påvist effekt på både forbrenning og muskeltilvekst.
Les mer
ResveratrolResveratrol er et middel som har fått mye oppmerksomhet de siste årene. I lang tid har man kjent til stoffet, men først nå i det siste har en lang rekke vitenskapelige funn gjort at det har blitt forbundet med anti-aldring og forebygging av aldringsrelaterte sykdommer.
Les mer
Kreatin, del 3Forskning viser til god effekt av kreatin-tilskudd, og det viser seg også som et trygt tilskudd. Det er jo tross alt laget av ernæringsemner. Det er ikke legemidler.
Les mer
Opplegg for kosttilskuddEn tidligere utøver fra trim-teamet legger fram sitt opplegg for bruk av kosttilskudd. En del erfaringer ligger det bak nærmere to hundre kilo i benkpress.
Les mer
Kreatin forbedrer gjenopptrening etter gipsingI et forsøk utført i samarbeid med danske Center for Muskelforskning, har man undersøkt effekten av kreatintilskudd brukt under gjenopptrening etter gipsing.
Les mer
Kreatin forbedrer hjernenKosttilskuddet kreatin er kjent for å forbedre treningsresultater. Forskning viser nå at dette tilskuddet også kan øke hukommelsen og intelligensen din!
Les mer