Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Kjempefett, kjem på nett
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Kosttilskudd

 

Kosttilskudd før og nå.For femten år siden fantes ikke kreatin på markedet.
Les mer
Er vitamin/mineral-tilskudd farlig?Den generelt negative holdningen som Statens ernæringsråd har til kosttilskudd, er faglig sett dårlig begrunnet, sier professor Poleszynski.
Les mer
Kreatin (del 7), bivirkninger?KREATiN BEDRER AVSLAPPING: Studier viser oppløftende resultater, men forskningen er som vanlig ikke enstemmig, og hvor like er rotter og mus egentlig?
Les mer
Kreatin (del 4): Slik bruker du tilskuddetDEL 4: Syklusbruk, loadingfase og vedlikehold. Effekten av kosttilskudd henger ofte sammen med måten tilskuddene brukes på. Timing og dosering er viktige saker når kostholdet skal optimaliseres!
Les mer
Kreatin virker! Og har liten helserisikoTilskudd av kreatin i doser under 3 gram om dagen vil sannsynligvis ikke medføre noen helserisiko, forutsatt at kreatinforbindelsen er ren nok. Det er konklusjonen i en vurdering som Vitenskapskomiteen for mattrygghet (VKM) har gjort på oppdrag for Mattilsynet
Les mer
Kreatin (6): Forsterker muskelvekstenPeriodisering og tilpasning av dosene kan brukes til å kontrollere økningen og graden av væskeinnhold i muskulaturen.
Les mer