Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Gold could be cold
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Idretter

 

GåingGåing er en svært effektiv treningsmetode for all den muskulatur som involveres i denne aktiviteten; hovedsakelig er det leggene, skinnleggene, setemuskulaturen, lårene, hoftebøyerne og korsryggen, og selvfølgelig tå, ankel, kne- og hofteleddene som blir trenet, og sekundært trenes magen og resten av kroppen som i lettere grad vil være med på å stabilisere gangen.
Les mer
StyrkeløftStyrkeløft er en konkurranseform hvor utøveren prøver å løfte så mange kilo som mulig innenfor 3 godkjente løft; markløft, knebøy og benkpress.
Les mer
Den optimale tråkkfrekvensenSYKLING: Hva er den optimale frekvensen på tråkking?
Les mer
Fallskjerm og Base-jump!i ANSiKTET: RISIKO OPPTIL INDIGO: På jakt etter det store kicket? Lyst på store opplevelser, voldsomme utfordringer, mye fart og stor spenning? Da kan risikosport være noe for deg!
Les mer
Lav risiko for død ved sportsaktiviteterRisikoen for å dø ved ulike sportslige aktiviteter er overraskende lav i følge en nyere gjennomgang av ulike studier og rapporter. Unntaket er basehopping - der forfatterne har brukt en studie fra Kjerag i Norge som kilde.
Les mer
Fitnessbygging”Fitnessbygging” er et nytt begrep som omtaler dagens byggere som mer opptatt av en sånn passe muskelmasse som opprettholdes veldefinert. Man trenger ikke være jækla stor for å være jækla fin.
Les mer
ParaglidingParagliding er en luftig og opplevelserik ekstremsport. Sporten utøves med med stor allsidighet.
Les mer
Styr unna sykkelfellene- Du bør holde deg unna de aller billigste syklene, og grensa går ved 2.500 kroner.
Les mer
Brettseiling: Full fart og mye moro!SURFING SOM GIR STERKE BEIN: Dette er tradisjonell surfing! En frisk sport som kicker action inn i aktiviteten!
Les mer
Jenter med muskler stadig mer populæreFEMALE MUSCLE: At jenter kan få muskler og bli råsterke, det vet vi. Og vi vet også at de finnes, og at de blir stadig flere. Jenter kan være alt fra Barbie til Barbar, og de gjør det sabla bra!
Les mer
KroppsbyggingKroppsbygging er en aktivitet som tar sikte på å bygge opp kroppens muskulatur mest mulig, noe som gjøres ved å trene med tyngre og tyngre vekter som setter stadig høyere krav som kroppen må tilpasse seg til.
Les mer
SvømmingSvømming er en aktivitet som kan brukes til å øke kondisjonen, og trener også opp utholdenhet og styrke i muskulaturen.
Les mer
Mike Tysons beste kombinasjonerBOKSING: Her får du servert de 14 beste og mest brukte slagkombinasjonene fra tidligere verdensmester i tungvektsboksing Mike Tyson
Les mer
LøpingLøping er kanskje den mest utbredte form for kondisjonstrening, og fungerer både som supplement til andre treningsformer og som egen spesifikk aktivitet, i form av mosjonister som jogger eller utøvere som driver med halvmaraton, maraton og/eller andre løpsdistanser.
Les mer


3 siste fra ekspertene
Er det nok med oppfølging hver tredje uke?
Vondt i hodet og kvalm av situps
Armhevinger

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Idretter

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten