Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Alle jenter er jomfru før de blir hustru
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Belastningsskader

 

Hvorfor blir ikke belastningsskadene i knærne mine bra igjen?Belastningsskader kronifiseres ofte av pasientens daglige aktivitet. Kroppen får ikke tid og anledning til å helbrede skadene. Dette er som oftest alltid grunnen til at belastningsskader ikke blir bra igjen.
Les mer
Nordmenn topper belastningsskade-statistikkene Smerter og skader i bevegelsesapparatet er blitt vår største folkesykdom. Hver dag uføretrygdes 20 nordmenn
Les mer
Trening og jumpers kneeSPØRSMÅL & SVAR: Spørsmålsstiller har fått diagnosen jumpers knee, og lurer på hva som skal til for å bli bra igjen.
Les mer
BELASTNINGSSKADER: du kan bli bedre fortere enn du trorBelastningsskader er velkjent problematikk. Og mange utøvere blir gående unødvendig lenge med skadene sine. Skader som er relativt enkle å få rettet opp, bare det gjøres på riktig måte.
Les mer
Fakta om belastningsskader i NorgeBelastningsskader rammer hver 5. nordmann i 2000. Plagene øker i takt med befolkningens økende inaktivitet. Sitter du mye i ro, så MÅ du etterhvert sitte i ro.
Les mer
17 år gammel: Menisk/jumpersknee, smerter i 3 år, ikke dårlig nok til å få operasjonSPØRSMÅL & SVAR: Hvor lenge er det akseptabelt for en ungdom på bare 17 år å vente på en viktig kneoperasjon?
Les mer