Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Kjærleik i verda er å gje og få.
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Belastningsskader

 

Trening og jumpers kneeSPØRSMÅL & SVAR: Spørsmålsstiller har fått diagnosen jumpers knee, og lurer på hva som skal til for å bli bra igjen.
Les mer
BELASTNINGSSKADER: du kan bli bedre fortere enn du trorBelastningsskader er velkjent problematikk. Og mange utøvere blir gående unødvendig lenge med skadene sine. Skader som er relativt enkle å få rettet opp, bare det gjøres på riktig måte.
Les mer
Fakta om belastningsskader i NorgeBelastningsskader rammer hver 5. nordmann i 2000. Plagene øker i takt med befolkningens økende inaktivitet. Sitter du mye i ro, så MÅ du etterhvert sitte i ro.
Les mer
17 år gammel: Menisk/jumpersknee, smerter i 3 år, ikke dårlig nok til å få operasjonSPØRSMÅL & SVAR: Hvor lenge er det akseptabelt for en ungdom på bare 17 år å vente på en viktig kneoperasjon?
Les mer
Hva kommer smertene av?Det er flere innfallsvinkler til hvordan en belastningsskade oppstår. Smerteutvikling og symptomer kan også til en viss grad variere.
Les mer
KårsbåndskadeSPØRSMÅL & SVAR: En fotballspiller undrer seg over at en skade han har ikke er blitt bra igjen etter et helt år.
Les mer


3 siste fra ekspertene
Hva slags melk bør jeg drikke?
10 kg mindre hvordan?
ryggsmerter etter trening

5 siste innlegg i forumet
Sv: Angst for å begynne
Sv: Oversikt over Nettbutikker
Sv: Brystdag for jenter
Sv: Proteinpannekaker
Sv: Fiskeproteinpiller!!!

Heftet Belastningsskader
Heftet inneholder et nyutviklet og meget effektivt behandlingsopplegg for å kvitte seg  med belastningsskader. Kunnskapen og metodene som presenteres her, står for et gjennombrudd  i effektiv skadebehandling. Et must for deg som vil bli kvitt smerter og skader i bevegelsesapparatet.
Kjøp og last ned heftet her.

Faktaartikler om belastningssakder:
Om belastningsskader
Overtrening
Skader

Belastningsskader

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten