Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
I under prikk, i God kronikk
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Muskler og øvelser

I denne kategorien vil vi beskrive muskler og muskelgrupper. Vi tar for oss de enkelte musklenes funksjon og hvordan de best kan trenes gjennom noen gode utvalgte øvelser. Du kan også se videoer av en rekke øvelser hos vår samarbeidspartner Norsk helseinformatikk ved å klikke her.

Trening av hamstringsHvordan trener du Hamstrings (baksiden av låret)?
Les mer
Trening av Gluteus maximus – den store setemuskelenDet er gluteus maximus som i stor grad bidrar til bakens runde form og som derfor gjør den til en sentral muskel i treningsprogrammer for ”mage, rumpe, lår”. Skal du ha ”sprettrumpe” skal du trene gluteus maximus.
Les mer
Trening av gluteus medius og minimusGluteus medius sin hovedfunksjon er å løfte beinet ut og opp til siden (abduksjon). I praksis så bruker du gluteus maximus når du holder balansen på ett bein.
Les mer
Trening av mage - så enkelt og så vanskeligTrener du for fast mage eller trener du for å få slapp mage? Spørsmålet synes kanskje dumt, men jeg ser det hver eneste dag på treningssentrene. De tenker mage, men trener for å bli god i høye beinspark. Resultatet kan lett bli hengemage som jo er det stikk motsatte av hva de ønsker.
Les mer
Nedtrekk - hvilket grep bygger størst rygg?Mange artikler er skrevet om nedtrekk og rådene er varierende for hvilket grep som er best når du skal bygge den store ryggmuskelen Latissimus Dorsi. Selv blant profesjonelle trenere er rådene sprikende.
Les mer


3 siste fra ekspertene
gele i beinene
Kan jeg trene på helsestudio når jeg er gravid?
Er dette treningsopplegget bra nok?

5 siste innlegg i forumet
Kosthold og trening
Sv: Moderatorer
Sv: Moderatorer
Moderatorer
Hvilken pronasjon har jeg?

Muskler og øvelser (10 siste)

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten