Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Stortinget er av utseende en kopi av en svensk vedkomfyr
Flere på hjemmesiden.
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Rusmidler/medisiner

Medisiner som reduserer testosteronetEn del medisiner medfører at kroppens testosteronproduksjon reduseres. Dette er selvsagt svært uheldig for utøvere som trener for å øke i styrke, utholdenhet og muskelstørrelse.
Les mer
Kroniske belastningsskader kan medisineres med anabole steroiderKroniske belastningsskader kan bedres med mdisinsk hjelp gitt i form av anabole steroider.
Les mer
Zyprexa kan være god sovemedisinDet antipsykotika-legemiddelet Zyprexa virker godt søvndyssende. Denne effekten kan ikke oppnås hver kveld over tid, man må bruke tablettene ved behov.
Les mer
Medias uheldige oppslag har nedsatt legers vilje til å bruke anabole steroider til pasienterMEDiSiNER ER TiL FOR DE SYKE: Det er ingen tvil om at medisiner ideelt sett kun skal brukes av de syke som trenger medisinene, men dagens bruk av anabole steroider har ført til at legene vegrer seg å bruke omtalte medisiner til pasienter som hadde hatt stor nytte av AAS (Anabole Androgene Steroider)
Les mer
Effektiv medisinering av pasienter som lider av sykelig fedmeSLANKEOPERASJON –vs- MEDiSiNSK BEHANDLiNG: Pasienter som lider av sykelig fedme står overfor en alvorlig lidelse, og dagens behandlingstilbud består som regel av tilbud om slankeoperasjon. Imidlertid kan lidelsen også behandles medisinsk.
Les mer
Hvordan bør en pasient benytte seg av anabole steroider?Prøv å gjøre bruken av anabole steroider så enkel og effektiv som mulig med så lave doser som mulig, men der du likevel oppnår maksimal oppbyggende effekt.
Les mer


3 siste fra ekspertene
går ned i antall reps, blir det undertrening?
Hvilken metode gir best resultat?
Jumpers-kne, noen tips?

5 siste innlegg i forumet
Sitter fast! Vil få bort magefettet.. Trenger hjelp..
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Sv: Dopinglisten, kosttilskudd
Dopinglisten, kosttilskudd

Rusmidler/medisiner (10 siste)

Kopirett © Trim.no AS, 6789 LOEN. Org. nr. 884 940 672 MVA. E-post: kundeservice@trim.no, redaksjonen@trim.no Ansvarlig redaktør: John Gunnar Oppheim.

Om Trim.no AS | Betingelser for bruk | Annonseringsinformasjon | Vær varsom plakaten | Redaktørplakaten