Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
A Rise and defend, a fight til the end
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Rusmidler/medisiner

NRK skriver at doping er blitt et samfunnsproblemET INNSLAG AV PUR BULLSHIT? Det er jammen lenge siden doping bare var å finne i toppidrettsmiljøer og kun ble brukt for å bedre framgang og prestasjoner. Anabole steroider er nå blitt et samfunnsproblem, sier og hevder Dr. Scient. Bjørn Barand til nrk puls.
Les mer
Hvorfor brukes ikke anabole steroider?SVARTMALT OG TABUBELAGT: Dagens bruk av anabole steroider gir det resultatet at helsevesenet minimerer AAS som medisinsk behandling.
Les mer
Den uvettige bruken av kortisonSØKSMÅL ETTER SØKSMÅL: Kortison må ikke brukes som smertereduserende behandling hos revmatikere og pasienter med belastningslidelser. I Canada har flere og flere søksmål gitt pasienter medhold i at inntil svært kritikkverdig behandling har foregått.
Les mer
Er det lurt å ta medisiner fast?NÅR ViRKNiNGEN AVTAR: Kroppen har en tilpasningsfunksjon overfor svært mange medisiner. Dette gjør at medisinene slutter å virke, dersom man inntar medisinen for ofte, men dette ser ikke ut til å være noe særlig omtalt emne innen medisinen.
Les mer
Medisiner som reduserer testosteronetEn del medisiner medfører at kroppens testosteronproduksjon reduseres. Dette er selvsagt svært uheldig for utøvere som trener for å øke i styrke, utholdenhet og muskelstørrelse.
Les mer
Kroniske belastningsskader kan medisineres med anabole steroiderKroniske belastningsskader kan bedres med mdisinsk hjelp gitt i form av anabole steroider.
Les mer