Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
De dumme blir sjelden rike, men de rike blir ofte dumme
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Rusmidler/medisiner

NRK skriver at doping er blitt et samfunnsproblemET INNSLAG AV PUR BULLSHIT? Det er jammen lenge siden doping bare var å finne i toppidrettsmiljøer og kun ble brukt for å bedre framgang og prestasjoner. Anabole steroider er nå blitt et samfunnsproblem, sier og hevder Dr. Scient. Bjørn Barand til nrk puls.
Les mer
Hvorfor brukes ikke anabole steroider?SVARTMALT OG TABUBELAGT: Dagens bruk av anabole steroider gir det resultatet at helsevesenet minimerer AAS som medisinsk behandling.
Les mer
Den uvettige bruken av kortisonSØKSMÅL ETTER SØKSMÅL: Kortison må ikke brukes som smertereduserende behandling hos revmatikere og pasienter med belastningslidelser. I Canada har flere og flere søksmål gitt pasienter medhold i at inntil svært kritikkverdig behandling har foregått.
Les mer
Er det lurt å ta medisiner fast?NÅR ViRKNiNGEN AVTAR: Kroppen har en tilpasningsfunksjon overfor svært mange medisiner. Dette gjør at medisinene slutter å virke, dersom man inntar medisinen for ofte, men dette ser ikke ut til å være noe særlig omtalt emne innen medisinen.
Les mer
Medisiner som reduserer testosteronetEn del medisiner medfører at kroppens testosteronproduksjon reduseres. Dette er selvsagt svært uheldig for utøvere som trener for å øke i styrke, utholdenhet og muskelstørrelse.
Les mer
Kroniske belastningsskader kan medisineres med anabole steroiderKroniske belastningsskader kan bedres med mdisinsk hjelp gitt i form av anabole steroider.
Les mer