Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
På Gode dager er det Gode Godt
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Trening

UTHOLDENHET: Intervalltrening og intensitetsnivåerINTERVALLER FOR DE TRENTE: Det meste av kreftene legges ned i langkjøringen, og treningslengden kuttes ned jo høyere innsatsen blir. Harde intervaller har likevel en viktig misjon.
Les mer
Trenings - Metoder Det finnes få områder innen treningslære hvor det finnes så mange metoder og teorier som for styrketrening.
Les mer
Den perfekte splittrutinen - del 2Skal du trene fullkropp hver gang eller skal du lage et splittprogram. Og hvilken oppdeling skal du bruke i splittprogrammet?
Les mer
Hvordan tåle, tilpasse seg og øke med hardtrening?Mange utøvere liker å presse seg hardt på trening. Det gir dem følelsen av å ha utrettet noe. Det gir dem følelsen av å ha trent nok til at framgangen skal komme. For mange ender hardtreningen dessverre med overtrening.
Les mer
På tide å legge om til volumbasert trening?Dersom du har trenet opp stor maksimal muskelstyrke, så kan det være at framgangen avtar og begynner å stagnere. Da kan redningen være å legge opp til volumtrening.
Les mer
Guiden til maksimale resultater – del 1Denne artikkelserien på tre deler tar for seg hvordan du kan legge opp treningsopplegget ditt for å oppnå optimale resultater. Vi tar for oss treningen, hviletid, kosthold, kosttilskudd og optimalisering av oppbyggende hormoner.
Les mer