Trim.no søk
Partnere

Kroppsbygging & fitness

Alt om slanking

För oss som tränar!
Ord fra hjemmesiden
Sitter han ved ditt bord, hører du hans ord
Flere på hjemmesiden.
Aktuelt på iform.no
Aktuelt på Slankenett.no
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
annonse:
Om Trim.no AS | Annonsere | Programmer & hefter | Trim.no på din side/RSS | Behandlingsopplegg | Kontakt oss


Slanking

 

Slanking før graviditet kan gi for tidlig fødselPlanlegger du barn, kan det lønne seg å fokusere på et godt kosthold før du blir gravid. Forskning tyder på at underernæring ved unnfangelsen kan føre til for tidlig fødsel.
Les mer
Slankekrig med livet som innsatsLIKESTILLING PÅ LIVET LØS: Før var det bare kvinnelige modeller som fikk fikset større pupper og tynnere midje før de kom på glanset papir. Nå er det guttas tur til å strekke seg etter det uoppnåelige. Det ser bare ut til å hardne til.
Les mer
Langsomt ned i vekt gir varig resultat!Her er noen enkle tips for å få vekk ekstra kiloer på kroppen.
Les mer
Slankeopplegget PLUSSTYNNTARMSTEORiEN TiL TRiM.NO: Kroppen kan hurtiglagre ernæring i tarmsystemet, og denne funksjonen kan utnyttes innenfor slanking med stor suksess og oppsiktsvekkende gode virkninger!
Les mer
Advarer mot kirurgi som slankemetodeFETTSUGING ØKER SJANSEN FOR PONDUS? Fjerning av fettvev gir ingen varig effekt hva angår muligheten for å legge på seg igjen. Det kan se ut som fettsuging øker sjansen for at magen din blir stor!
Les mer
Slankemetoden PLUSS : Hva skjer når du skal spise så mye du klarer?Tynntarmsteorien til slankeopplegget PLUSS, innebærer at du periodevis må spise mye mat. Hva innebærer dette, og kan du spise i ubegrenset mengde?
Les mer