SPØRSMÅL & SVAR: Hva slags effekt har alkohol på kroppen i forhold til trening? Bør man stå over treningsøkten fordi man er fyllesyk?

 

   
DAGEN DERPÅ: Kroppen jobber med å kvitte
seg med alkoholen. Hormonsystemet er
negativt påvirket hva angår kroppens evne
til å bygge opp styrke, størrelse og
utholdenhet.

ON BOOSE, TWO DAYSYOU LOSE.

 

Spørsmål:
Er det noe lurt å trene dagen etter man har vært på drua? tenker på leveren og nedbrytingen.. har ikke kroppen nok med å kvitte seg med disse gift stoffene ?

 

Svar:
Å trene fyllesyk har lite for seg. Det beste er å være i ro når kroppen allerede jobber og sliter med å komme på rett kjøl igjen etter det giftangrepet som alkoholen har påført.

 

Dagen derpå merker en del av potensen er bedre enn ellers. Dette viser hvordan alkoholen har forandret balansen mellom kjønnshormonet testosterons to sider, den androgene og anabole siden. Akoholden ødelegger kroppens vevsoppbygging (anabolisme), og dermed blir den androgene effekten den dominerende. Dermed øker sexlysten og evnen dagen derpå (kan gjøre).

en dag på fylla er en dag bort fra treninhg/hvile som ikke teller. derfor: Selv trekker jeg 2 dager for å sikre nok tid og videre effekt av nedlagt trening som evt.er påført før alkoholkonsum av ruskarakter.