Amfetamin, skjegg, hud, hår og negler – en dårlig kombinasjon

0
276

Ved for høyt inntak av amfetamin så kan dette resultere i at neglene på føttene klumper seg og blir, harde, sprø og tykke. Det kan etter hvert spre seg mørk farge under neglene og neglene kan faktisk i verste fall falle av.

Amfetamin kan medføre forandringer i neglene
Neglene på hendene tendenserer til å bli sprø og harde hos brukere som inntar amfetamin i betydelige til store mengder. Neglene på beina kan fortykke seg, bli knallharde, danne misfarge under neglene, og i verste fall kan neglene begynne å falle av.

Amfetamin kan medføre håravfall
Brukere som inntar betydelige mengder amfetamin og da gjerne også relativt hyppig bruk, vil kunne oppleve at det oppstår håravfall. Håravfallet bruker å være mest fremtredende på armer og bein, men kan også virke fortynnende/nedsettende på skjeggveksten og håret du har på hodet.

Hva skyldes håravfallet?
Håravfallet skyldes ene og alene med brukerens inntak av amfetamin som foregår i et hyppig inntak med relativt store doser. Om det er grunnen vet ikke jeg, men håravfallet opptrer ofte i sammenheng med at kroppen lider under brist i sin vitamin- og mineralbalanse. Håret vil komme tilbake så fort brukeren kutter ned på bruken av amfetaminet.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here