Anabole steroider bør ikke være hjemmelaget

0
276

HULL I HODET AT PAKKINGEN SKJER PÅ HOBBYBASIS HJEMME: Politi- og tollvesen melder at opp mot 80% av anabole steroider i Norge i dag er hjemmepakket, det være seg tablettpressing og blanding av injiserbare steroider. Dette er helt vanvittig!

Anabole steroider må pakkes i egnede lokaler med god nok hygiene
Det første jeg reagerer kraftig på, er at anabole steroider nå kommer til Norge i volumstore pulverpakker som stort sett norske ungdommer står og lager tabletter og væskebaserte steroider til injisering i garasjen, på rommet eller kanskje nede i kjelleren. Dette er helt ille, både med tanke på hva de anabole steroidene etter hvert egentlig inneholder, og hvorvidt de injiserbare steroidene er fulle av bakterier og/eller annen skitt som kan komme med i blandingen som følge av mangelfull sterilisering, dårlig hygiene, ja kort sagt at de tappes under forhold som ikke er kjemisk rent. Med denne hjemmebrenningen så blir anabole steroider et mye mer utrygt og usikkert produkt enn det noen gang tidligere har vært.

Tapping, pressing og embalering skal skje i kjemisk rent laboratoriemiljø
Det er et must at de anabole steroidene er framstilt og ferdigstilt på produksjonsfabrikkene der de anabole steroidene framstilles. Jeg har alltid tenkt meg at anabole steroider ble framstilt og omsatt til tabletter og væske/oljebaserte injiserbare steroider og ferdig pakket på brett og i ampuller og glass på den ene og samme fabrikken. Slik er det kanskje ikke, men det er i alle tilfelle helt uholdbart at embalering og tapping av AAS (Androgene Anabole Steroider), skal skje i alle slags bygninger, rom og lokaler. Dersom injiserbare steroider kommer i kontakt med bakterier og/eller andre uheldige stoffer, så kan dette for brukeren resultere i alvorlige infeksjoner som sitter dypt inne i muskelvevet inn mot beinet.

Hvordan blir det med at man får riktig stoff i riktig dose?
Det blir jo reneste tippekonkurransen og masse tro og håp som går med når man skal handle anabole steroider i Norge nå. For nå er det norske hobbyamatører uten innsikt i hva pulverene som kommer fra Kina egentlig er og inneholder, og for ivrige smågutter uten innsikt eller utdannelse, så kan det fort forekomme forvekslinger, feil oppmåling, feil blandeforhold, feil tapping osv. Mulighetene for katastrofe er tilstede over alt. Dette er helt idiotisk. Jeg håper steroidebrukere gjør sitt for å påvirke dette her i retning av at denne ”hjemmebrenningen” avtar og aller helst helt avsluttes. Det kan brukerne gjøre ved å konsekvent kun handle ampuller i glass som er støpte hele igjen. Disse klarer man ikke å framstille på hobbybasis. Ampullene, såkalte ”knekkere”, stammer med sikkerhet fra fabrikker der hele prosessen skjer innenfor samme virksomhet og under sterile forhold.

Jeg har ikke gjort noen grundig undersøkelse, men opplegget til kineserne må bygge på at de prismessig utkonkurrerer fabrikkene i Europa, Mexico eller hvor det måtte være, ved å selge de anabole steroidene som et bare delutviklet produkt, og som da selges i betydelige volum. Hjemmebrenningen må opphøre og det fort, for ellers så blir anabole steroider nå kriminalisert litt faderlig fort. Når politikerne får beskjed med politi og tollvesen at så godt som hele markedet forsynes fra hjemmebrenning, hjemmesnekring og fra hobbyentusiaster i alderen 15 – 35 år, så kommer de til å forby anabole steroider så fort og sikkert og glatt at man rekker ikke rope kake.

Å få hjemmebrenningen stanset er en jobb ikke bare politiet og tollvesenet klarer å hamle opp med. Brukerne selv må konsekvent velge å kjøpe produkter som kommer fra fabrikkene og ikke fra denne helsikes hjemmebrenningen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here