Blir man høyere av meta-amfetamin enn vanlig amfetamin?

0
287

DET BLiR BARE MER OG MER META: Meta-amfetamin er det som i USA kalles speed. Der borte er trenden at markedet oversvømmes av meta-amfetamin som er sterkere og faktisk både billigere og enklere å lage.

Hva er meta-amfetamin?
Meta er et stoff som virker sentralstimulerende akkurat slik som norsk speed (amfetamin), men forskjellen ligger i at metaen gram for gram er hele tre ganger sterkere enn vanlig amfetamin. Desom gjør at jeg tror at meta-amfetamin snart vil utkonkurrere vanlig amfetamin i Norge, er at metaen ikke bare er tre ganger sterkere enn den vanlige amfen, men den er også billigere og enklere å framstille. Da er det i grunn duket for et sceneskifte.

Hele tre ganger sterkere enn vanlig amfetamin
Meta-amfetamin skyter deg inntil langt høyere enn det den vanlige norske amfetaminspeeden noen sinne kan gjøre. Jeg husker første gangen jeg prøvde meta. Jeg visste ikke hva det var og heller ikke at den var så mye sterkere enn vanlig amfetamin. Jeg satte meg et solid skudd og det var som om jeg svevde bortover stuegulvet, og det lettet så voldsomt i knollen at jeg husker at jeg tenkte at nå får jeg hjerneblødning. Men ingenting annet skjedde enn at når jeg begynte å summe meg og løfte hodet der jeg satt som i dvale i sofaen, hadde en solid slevering langt ned på genseren min. Jeg har ikke tatt meta mange ganger, det står for meg som et for hardt stoff som sliter for hardt både på hode og kropp og helse og liv.

Husk at jo høyere opp du kommer, jo lenger ned går du etterpå
Jo høyere du blir, jo hardere blir påfølgende nedtur. Og på metaen kom jeg skyhøyt, mye høyere enn det som er mulig å få til med vanig norsk speed (amfetamin). Nedturen var helt jævlig, jeg mener det, helt jævlig. Jeg gikk i dyp psykose og ble helt tullerusk, fanget i mitt eget lille helvete av et levende mareritt, jeg så demoner, blod som rant ned etter veggene, og min mor gråt. Nedturene var forferdelige. I løpet av kort tid måtte jeg innse og konkludere med at meta-amfetamin var og er for hardt for meg. Så ta det i betraktning før du velger meta-amfetamin framfor vanlig amfetaminbasert speed som så langt faktisk og overraskende fortsatt dominerer markedet helt klart:

  • At den kanskje blir for sterk for både deg og dine omgivelser.
    Meta er veldig sterke kjemikalier som sliter på helsa di.
  • Selv snortere (de som sniffer), kan gå i psykose på nedturen.
  • Du vil få raske negative endringer i din tannhelse og hud og negler.
  • Meta har økt fare for at det oppstår inntil alvorlige symptomer/bivirkninger og/eller endret adferd.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here