PROFESJONELLE OG GODE: Tradisjonelle og mannsdominrte idrettsgrener, er i dag på fin gli til å også inkludere kvinner. Og de er ikke lenger langt bak gutta- de har blitt skikkelig gode!POUNDiNG THE BAG: Det slås fort,
kontrollert, hardt og med intensjon om
å felle. Kvinneboksing har blitt dødsbra!
Fightere skilles ikke av kjønn


Det er ingen bønn. Gutter, jentene gjør sitt inntog i det vi trodde kun menn kunne være gode på. I boksing knaller de til så det hagler etter


Forrykende utvikling
For meg som har sett på boksing i mange år, så er det med et lite hakeslipp jeg ser hvordan jentene har utviklet seg gjennom de senere årene. Jenteboksing er absolutt ikke noe å se lett på. De har kommet for å bli, og de er pinadø meg like tøffe som gutta!
BOKSiNG – EN GOD JENTEiDRETT:
Boksing som er en så knallhard
kontaktsport, skulle man tro kun
kunne passe for menn, men nei,
jentene har plassert seg på kartet.
Rutinerte så det holder
Det mest imponerende er å se hvor voldsomt teknikken og kontrollen har utviklet seg. Det er ikke bare det at de vet eksakt hva de gjør på, men alt er så innarbeidet, rutinert og mektig godt sammensatt, at det er bare å ta av seg lua. Jeg hadde ikke trodd at de ville bli så bra.


Proffdamene kan dele ut så det svartner
De har blitt hardtslående, gode teknikere, rutinerte, og de har blitt tøffere enn toget. Det eneste spøsmålet jeg sitter igjen med, er hvor populært kvinneboksing kan bli? Vil vi se en framtid der publikum og verden vil bli like opptatt av kvinner i ringen som av menn? Det er jo til å håpe på. Jentene gjør i all fall mer enn nok i ringen til å trygt fortjene å komme på samme publikumspopularitet som mennene har.