SKADEFRI TIL VÅREN: Belastningsskader kan oppstå fort, men du kan også bli kvitt dem fort. Litt tilrettelegging kan gi super fortgang i helbredelsen din!

   
 
 

Kvitt deg med belastningsskaden din nå og vær fri for smerter og skader til våren. Med riktig framgangsmåte kan skaden din forsvinne lett, og da kan du fungere som vanlig uten å måtte kjenne mer smerter.

Belastningsrelaterte plager blir lett kroniske.

En belastningsskade kan plage deg i måneder og år. Smertene kommer igjen og igjen. Det er skikkelig plagsomt. Jeg snakket med en snekker som hadde fått vondt i høyreskulderen sin, “det er vel på grunn av hammeren”, sa han. Han hadde hamret i vei siden han fikk smertene i skulderen sin, for tolv år siden! Ofte hadde han måttet trappe ned arbeidet og hvile skulderen. Den ville rett og slett ikke henge med. Vi satte oss ned og gikk gjennom arbeidet hans og planla hvordan hans egenbehandling skulle bli. Med behandlingsopplegget for belastningsskader som i sin tid ble konstruert for behandling av de mest vanskelige skader, satte han i gang. Skeptisk? Jo da, som så mange andre hadde han vært til både lege, fysioterapeut og spesialist- til ingen nytte. Men penger skulle de ha likevel, sa han.

   
Når skulderen føles ut som
det er den du slår på med
hammeren, da er det på høy
tid å innse at skulderen sier
fra at den er overbelastet.
 

Smertene avtok og forsvant

En tid etter ringte snekkeren og fortalte meg at smertene hadde gradvis avtatt, og nå var de helt borte. Dette var skjelden kost for en skulder som ikke hadde vært smertefri de siste tolv årene, og han hørtes oppriktig glad ut. Utover det var han nærmest redd for å begynne å virkelig bruke skulderen når han var på arbeid.

Han fulgte behandlingsoppleggets videre anvisninger i henhold til både snekkerarbeidet og i den aktiviteten og hvilen han hadde på fritiden sin. To uker senere jobbet han fulldag som normalt og brukte hammeren med en kraft han ikke hadde hatt i armen på flere år. Snekkeren kunne ikke fått en større gave, tror jeg. Arbeidslysten var på topp. Livsgnisten ikke til å ta feil av.

Belastningsskader kan du lett bli kvitt
Jeg kan med sikkerhet fortelle deg at de fleste belastningsrelaterte skader, lett kan fjernes med riktig behandling. Skadeområdet vil forsvinne og du kan ta fatt på dine daglige gjøremål uten å lenger måtte plages med slike smerter. Behandlingsopplegget jeg snakker om, bygger på sunn fornuft, erfaring og logikk, og vil tilrettelegge all din aktivitet og hvile på eksakt riktig måte. Dette vil sammen med riktig fortolkning av kroppens signaler medføre at du kontrollert, lett og greit kan få skaden din til å forsvinne.

Bestill heftet og behandlingsopplegget her