Bygging: 1-3-systemet

0
123

1-3-systemet er en svært effektiv og meget godt fungerende syklus, som for de fleste vil føre til sikker og stabil framgang.13
system
et

Dette er syklusen som gjør de fleste kroppsbyggerprogrammer til framgangsrike suksessprogrammer.
Innrett treningsprogrammet ditt slik at du har 10 døgn uten trening med hvile, før treningene begynner. Så trener du hver muskelgruppe 1 gang per uke. Tren 3 uker sammenhengende. Så legger du inn 10 dager med pause igjen.


Verd å satse på!
Systemet bygger på systematiske pauser som er lange nok til at overtrente muskler blir uthvilte igjen. Dette sikrer deg mot overtrening. Dersom du i løpet av de tre treningsukene overtrener gjeldende muskelgruppe, vil den påfølgende hvilepausen på to uker garantert få deg uthvilt igjen, og du er klar for tre nye treningsuker.


Tested, tried and true
Denne rutinen eller syklusen, har vist seg å være svært effektiv og svært pålitelig.

Heftet som forklarer om de nødvendige 10 dagene
Om du ikke allerede har bestilt, lastet ned og lest trim.no sitt hefte Maksimal Framgang, anbefales du å gjøre det på det sterkeste. For i dette heftet finner du nøkkelen til hvordan treningen din skal føles, for at den skal gi maksimalt oppbyggende effekt!


Musklene er nemlig nødt til å være positive, dvs. med overskudd, for at treningen skal gi oppbyggende effekt. Musklene skal kun trenes når de føles sterke, lette, positive, utholdende, raske, lette og gode.


1-3-syklusen hjelper deg til å sikre at musklene dine er i en slik positiv overskuddstilstand når du trener. 3 treninger på tre uker, så 1 hvileperiode på 10 dager. Du merker overskuddet etter pausen ved at vektene flyr opp. Musklene føles virkelig iform!