Har du noen gang tenkt på hvordan enkelte rutiner og vaner kan forandre din trening og dine resultater? Her skal du få de fem viktigste reglene.

 

1. Gå ikke uforberedt på trening.

Før du drar på trening, så bør du også vite hva du skal trene, hvilke øvelser og hvor mye du skal løfte. Da er det du bedre forberedt og du vil ikke kaste bort masse tid på å stå å grubble på hvilke øvelser du skal utføre når du kommer frem. Bruk derfor en loggbok og skriv ned neste dags treningsøkt dagen før. Det tar max 10 minutter og du vil spare masse tid i selve treningsøktene.

 

2. Hemmeligheten ligger i boken!

Å føre loggbok er et “must” i mine øyne. Du vil sikkert prøve mange programmer og treningsrutiner i løpet av årene fremover. Da vil du garantert være takknemlig for at du førte loggbok. Men den kan du finne frem til hvilke rutiner og programmer som funket og ikke funket for deg, slik at du ikke gjør samme feil neste gang.

 

3. La egoet ditt bli hjemme.

De fleste har vel en tid til en annen løftet litt ekstra tungt med elendig teknikk bare for å imponere et par kamerater eller noen pene jenter som kommer sprettene forbi. Du klarer kanskje å imponere dem, men lar du det bli en vane vil du ende opp med en haug med skader og fremgangen vil ikke bli noe bedre.

 

 

4. Utfør øvelsen med god teknikk eller dropp vekten.

Når du ikke lenger klarer å utføre øvelsen med god teknikk er det på tide å bruke lettere vekter. Du kommer mye lengere med lette vekter og strikt teknikk enn det du gjør med tunge vekter og teknikk som er helt på trynet.

 

     
 
 

5. Kom deg fort inn og fort ut!

Når du er på trening, så trener du. Ikke kast bort tiden på å stå å prate med folk. Utsett det til etter trening. Kom deg inn, bli ferdig med jobben og kom deg fortest mulig ut. Ikke noe vits å bruke mer tid enn nødvendig på gymmet.

 

Begynn med disse rutinene og du vil fort finne ut at musklene vil vokse mer når du utfører dem med perfekt teknikk. Du vil spare mer tid når du kun fokuserer på trening på gymmet og ikke annet dill dall, i tillegg vil du ha en fullstendig oversikt over din trening ved å føre loggbok..

 

Enklere og bedre enn det kan det ikke bli!

 

Artikkelen er hentet fra www.kroppoghelse.net