DEN OPTIMALE TRENINGSRUTiNEN – FINNES DEN? Tror du at det et sted der ute finnes et treningsprogram som for deg vil være helt maksimalt?

   
 
 

Du leter kanskje etter det programmet som vil gi akkurat deg den framgangen du ønsker deg?

Saken er den at så godt som alle programmer du kan sette i gang med, vil kunne gi framgang i en kortere periode, så er det de færreste som inkluderer den mulige overtreningen som ethvert treningsopplegg har. Og det er på dette området at trim.no har lagt ned mye av sitt arbeid med treningsprogrammer, treningsopplegg og hefter. Vi har tatt opp temaer som hvor mye/hvor hard trening skal til for å resultere i overtrening, hvor lenge bør man hvile ved overtrening, og en rekke flere.

<TD height=1>

   
TRiM.NO PEKER PÅ VEIEN: Alle utøvere som
bedriver fysisk aktivitet/trening der man har
som målsetning å få framgang, bør lese
det som står i våre programmer, hefter og
behandlingsopplegg.
 

Det perfekte treningsprogrammet
Et sådan som over her omtalt treningsopplegg, ville vært fantastisk fint, energibesparende og praktisk om det fantes. Men det gjør dessverre ikke det. Det perfekte treningsprogrammet finnes ikke. Grunnen til at det ikke finnes noe perfekt treningsprogram for/til akkurat deg, er at mange av aspektene ved ethvert programs oppsett, vil endre seg over tid og med din tilstand og utvikling. Programmet ditt kan være så nøye gjennomtenkt og satt opp, at det gjerne må kunne ses på som nærmest perfekt, men så fort du trener deg over og ned i negativt modus (overtrening), så vil det ikke gi noen som helst framgang å fortsette å følge treningsprogrammet ditt.

trim.no sine treningsprogrammer bygger i vesentlig grad på å sette sammen et treningsopplegg som vil kunne fungere godt for alle. Programmene bygger på sider ved trening som det i dag er ganske så lite fokus på, nemlig det å trene kun ved overskudd, og det å se, oppfatte og forstå overtrening. Programmene er bygd med tanke på å forebygge og behandle overtrening, på en slik måte at du hele veien kan oppnå maksimal framgang! Sjekk ut våre informasjonsprodukter her.