SLANKEOPPLEGGET PLUSS fjerner sulten fra dietten og deffen din. Du vil slanke deg med det muskulære overskuddet på topp. Dette betyr at du kan trene med maksimal framgang gjennom hele diett- og deffeperiode!

Slankeopplegget som fjerner sulten
Med slankeopplegget pluss så er det slutt på reduksjon av underhudsfett som medfører sult. Organismen vil ikke gå inn i negativt modus, du forblir positiv med det muskulære overskuddet på topp!

Forbrenningen din går ikke ned
Alle de slankemetoder som i dag er allment kjent, er alle slankeopplegg som innebærer sult. Sult er negativt, ubehagelig og vondt. Kroppen forsvarer seg mot sulten som varsler at kroppens energireserver må tas i bruk fordi matinntaket er for lavt til å opprettholde kroppens stabile vekt. Forsvaret innebærer at kroppen gradvis begynner å nedjustere forbrenningen sin. Etter åtte ukers slanking, kan forbrenningen være redusert med så mye som 50% Det betyr at utøveren ikke kan spise mer enn halvparten så mye som i starten av slankeregimet, for å ligge på et tap av underhudsfett på inntil ett kilo per uke. Dette er selvfølgelig noe man bør unngå. Det fordelaktige ville jo selvsagt være å slanke seg slik at forbrenningen ikke går ned, men forblir på topp gjennom hele slankeperioden. Med slankeopplegget pluss kan du gjøre akkurat det.

Hver dag året rundt blir en dag med økning av masse og styrke
Med det muskulære overskuddet på topp, så trener du med maksimal økning av muskelmasse og styrke. Dette betyr at du utnytter tiden optimalt. Du mister ikke èn dag med muskulær framgang enten du er off-season eller holder på med konkurranseforberedelser eller er i konkurransen. Så fort sulten er eliminert fra din diett og deff, så bygger du størrelse og styrke gjennom hele denne tiden.

Du må ikke pine deg på konkurransedagen
Du kan kutte matinntaket ditt helt ned til null og dermed kvitte deg med all overflødig væske i kroppen, uten at det oppstår noe sult, ubehag, følelse av utmattelse eller slapphet. Du blir ikke svimmel, du har kroppen i positivt modus. Ingen ketoner i blodet, ingen negative blodverdier eller noen reduksjon av kroppens anabolisme, testosteronnivået ditt er på topp og kortisolnivået ligger nede på det normale når kroppen hviler og ikke er stresset/belastet, og kjemper mot sulten gjerne med nedsatt forbrenning. Med slankeopplegget pluss er det slutt på all sult og negative tilstander i kroppen. Dette vil selvsagt gjøre diett og deffing, konkurranseforberedelser og konkurranser, mye lettere enn det som før har vært med all piningen opp mot den nedbrytende sulten.

Dietten blir mye enklere
Du vil forbli med forbrenningen på topp, så du kan spise like mye hver dag gjennom hele dietten. Du vil ikke lenger ha den negative konsekvensen sultslanking har, at du utover i dietten og deffen din må spise mindre og mindre mat. Nei, med slankeopplegget pluss så kan du glede deg over at du kan spise akkurat like mye gjennom hele slankeperioden.

Du kan laste ned heftet og opplegget SLANKEOPPLEGGET PLUSS fra butikken på www.trim.no. Det er helt gratis.