BYGGE ET HUS UTEN PLAN OG TEGNiNG? Nei, ville nok de fleste med vett og sunn fornuft si. Sånn er det også med trening. Du skal bygge. Og ja, du må ha plan og tegning i orden, det heter da målsetning og treningsopplegg i vår byggebransje. Og vi har gode arkitekter! Programbyggere.

PLANLEGG FØR DU BYGGER!
Det er et møysommelig konstruksjonsarbeid å sette opp et treningsopplegg. Det består av mange komponenter som type trening, hvor mye, hvor ofte, hvordan, kosthold, kosttilskudd, hvile, og det må tas hensyn til ting som eventuelle sykdommer, skader, lidelser, allergier, aktivitet utenom og så videre. Alt skal klaffe med deg og i forhold til ditt mål.


Hvis du skulle bygge deg hus, ville du ha gjort arkitektjobben selv?
Det kan du jo alltids gjøre, dersom du bruker flere år på å utdanne deg til arkitekt, men de fleste velger å leie en allerede utdannet og flink arkitekt til å gjøre jobben for seg. Slik er det også med trening. Du har gjerne satt deg et mål, og for å bygge deg opp til dette målet, så må du ha tegningene i orden, det er her altså treningsopplegget (trening, kost, tilskudd, hvile osv.). Ikke ta den arkitektjobben selv. Det sparer du alt og/eller lite på. Nei, skaff deg din arkitekt som sikkert, trygt og profesjonelt kan utvikle treningsopplegget som passer best for og til akkurat deg! Da bygger du noe du kan og vil bo i.
trim.no tilbyr gjennom sin veiledningstjeneste å bygge ditt treningsopplegg. Det kan være bygging på alle områder (programmer for treningen, kostholdet, kosttilskuddene og/eller slanking). Vi er gode på det vi gjør, dette er tross alt arbeidet vi holder på med, det er dette vi gjør, det er dette vi kan. Med oss har vi medarbeidere som er svært gode og som har nådd langt innenfor de idrettene de konstruerer og bygger programmer for. Innen kroppsbygging så har vi Jostein Ødegården og Thomas Stellander, og innen fitness har vi fitnessutøveren og fitnesseksperten Andreas Adolfsson.
Vi er til stadighet på jakt etter de beste medarbeiderne vi vil ha, og vi samler mest mulig dyktighet og spisskompetanse for å stå for kun de aller beste byggeresultater. Vi ønsker å være best på det vi gjør, og det strekker vi oss etter.


Vi er eksperter på trening, kosthold, kosttilskudd, belastningsskader, slanking og revmatisme. Har du et ønske eller mål innenfor ett eller flere av disse temaene, så nøl ikke med å kontakte oss. Vi kan hjelpe deg!