KREATIN: Studier har vist at vev vokser raskere og bedre dersom det suppleres med kreatin i det vanlige kostholdet. Kreatin er ikke doping og er fullt tillatt å bruke

   
 
 

Blant de beste
Med tanke på muskeloppbygging, så er kreatin et av de aller beste kosttilskuddene som i dag finnes. Kreatin kom på markedet tidlig på nittitallet, og det florerte med sterke meninger rundt det effektive kosttilskuddet. Noen ville ha kreatin inn på dopinglisten, mens andre refererte til at kreatin fantes naturlig i en rekke matvarer og dermed var et naturlig kostholdsemne. Per i dag så er det fullt tillatt å kjøpe, oppbevare og bruke kreatin. Kreatin står ikke oppført på dopinglisten.

Kosttilskuddet kreatin og hvem som bruker det
Det finnes mange toppidrettsutøvere som bruker kreatin, men bruken av dette tilskuddet har spredd seg helt ned i gressroten. I dag er det mange og vanlige utøvere/folk, som bruker kreatin. Det er et jevnt tilsig av erfaringer fra en stadig bredere brukerfront som rapporterer at kreatin virker.

Dersom du skal begynne med kosttilskudd og trener innenfor styrkeidrett, kroppsbygging og fitness (for å nevne noe), så bør kreatin være et prioritert førstevalg.