For høyt inntak av amfetamin over tid kan føre til at neglene faller av

0
255

BRIST I VITAMIN OG MINERALBALANSEN: Amfetaminbruk kan føre til at kroppens vitamininnhold og mineralinnhold reduseres i den grad at det oppstår kroppslige reaksjoner som håravfall og negler som blir tykke, knallharde, og som kan svartne og faktisk falle av.

Pass på å ikke bruke for mye amfetamin
Det er spesielt amfetaminbrukere som bruker store doser og tar mye amfetamin, som er ut satt for å få kroppslige reaksjoner som kommer som følge av brist i kroppens vitaminer og mineraler. Kroppens reaksjoner kan være reaksjoner som:

  • Håravfall/hårtap.
  • Tørre hudflekker/tørr hud.
  • Negler som blir sprø.
  • Negler som fortykkes.
  • Negler som blir svarte.
  • Negler som faller av.

Ved vitamin og/eller mineralbrist som følge av for høyt inntak av amfetamin over tid, så er det spesielt vedrørende negler man ser kroppens reaksjon på bristen. Dersom du ser at en eller flere negler begynner å bli svarte, eller i verste fall, negler har begynt å falle av, så må du trappe ned amfetamininntaket ditt. Du bør videre gå i gang med på ta et multivitamin/mineral-tilskudd over en periode på minst åtte uker.

Håravfall er også vanlig ved langvarig og intens/høy mengde amfetamin brukt. Man ser gjerne håravfallet tydeligst på armer og bein. Hårete legger kan plutselig oppdages som glatte. Dette er også kroppslige reaksjoner som forteller deg at du må kutte ned og begynne å sørge for å tilføre kroppen rikelig av vitaminer og mineraler over en tidsperiode på alt fra åtte uker og opp til et halvt år.

I utgangspunktet så er det ikke nødvendig å sette en ny justering før man begynner på nedsiget fra den forrige. Mange amfetaminbrukere setter justeringer tettere enn nødvendig, noe som ikke gir noen forbedret positiv effekt, men snarere kun trigger flere og/eller alvorligere bivirkninger.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here