Her er starten på ti raske kilo ned i kroppsvekt. 10 kilo lettere vil gjøre en fantastisk forskjell!


10 kilo ned nå!


Kiloene går like lett av som de kom på. Det er et fysiologisk faktum. Det eneste som står mellom deg og vektnedgangen, er trangen til å putte for mye i munnen. Og det er jo ille nok det, men! Slanking kan være både lett og greit, og slett ikke bli annet enn en positiv opplevelse. Gå fram på rett måte og kiloene forsvinner uten at du trenger å engang tenke på det!
Pass på å få i deg litt frukt når du
slanker deg. Da får du i deg viktige
vitaminer og mineraler som det ellers
kan bli lite av når du spiser mindre eller
forbrenner mer enn du inntar av kalorier.<BR>Kosttilskudd er også noe du kan vurdere
å prøve.Fokuser!


Sørg for at motivasjonen din er så sterk som overhodet mulig. Kjøp noen inspirende blader, sett opp en liste og klargjør hvilke positive ting den kommende slankeperioden vil føre til i livet ditt. Se bare her:
  • Du får en mindre mage, rumpe og lår.
  • Du ser bedre ut. Du blir lettere, gladere og mer tilfreds.
  • Du føler deg bedre. Under slankingen føler du at hver dag fører deg framover og har en viktig mening. Du er på vei mot et mål du har satt deg. Sånne greier er viktig, vet du.
  • Din allmenne helsetilstand bedres. Kroppen fungerer bedre, både immunforsvar og matlyst og i det hele tatt hele kroppen, fungerer bedre og lettere. Hjertet koser seg og kolestrolverdiene er der de skal være.
  • Treningen din går lettere og du føler deg sprekere.
  • Du kan trene mer og oftere kondisjon.
  • Når kroppsvekten avtar, kan du trene mer. Grunnen til dette er at bare noen få kilo lavere kroppsvekt, innebærer en vesentlig reduksjon av kondisjonstreningens intensitet, og du vil kunne utvide treningen med mer treningstid og flere økter.
Bananer er et godt valg
som alternativ til kaloribomber som
peanøtter, chips og brus. Etterhvert
som du blir vant til å spise sunn mat
vil også lysten på sukker og fett bli
mindre. Legg deg til gode vaner og
hold på dem! Etterhvert vil du finne
ut at et sunt kosthold som du bruker
under slankingen, faktisk kan være
et godt og allsidig kosthold som du
kan benytte året rundt.
Effektiv plan


Et skikkelig program vil ta deg gjennom slankingen som en drøm. Planlegg på forhånd og slipp å tenke og bekymre deg for gjennomføring og resultater. En god plan er din sikkerhet og veileder gjennom de få ukene det tar å slanke seg ti kilo.


Slankeprogrammet vil være det håndfaste du har å forholde deg til. Det gjørr at du fastholder opplegget ditt. Noen mister resultatene sine uten at de nødvendigvis gjorde noe feil. Det som skjedde, var at på et tidspunkt glemte de rett og slett å fortsette, de glemte hva vekten var og hvor de ville. Uten plan blir ting tilfeldig. Da råder blir resultatene høyst usikre og trege.


www.trim.no kan du bestille slankeprogram og få dette lastet ned. Se også fora med høy aktivitet og slankedagbøker online. Dette er gode hjelpemiddel som vil være med på å gjøre slankingen din til noe mer enn noe du alene holder på med. Finn støtte i fellesskapet vårt og oppdag hvor mye lettere veien mot dine målsetninger blir! www.slankenett tilbyr online slankedagbok. Dette er en fin måte å bygge opp motivasjon og innsats på. Det gjør underverker å skape et miljø rundt det man holder på med!