HAMMER CURLS: Supinated wrist, normal position: Great mass-builder for biceps.

Denne øvelsen utføres på samme måte som vanlige armcurl. Bortsett fra at håndflatene peker noe innover og gjør det gjennom hele øvelsen.

Hammer Curls
Denne øvelsen utføres på samme måte som vanlige armcurl. Bortsett fra at håndflatene peker noe innover og gjør det gjennom hele øvelsen. På denne måten trenes underarmene likeså bra som bicepsene dine.


Begrensede innovervendte maualcurls
En av de beste kroppsbyggerne i verden var Steve Reeves. Bortsett fra hans klassiske proposjoner, hadde han utrolig bra armer. En av Reeves`favorittøvelser for biceps, var de innadvendte curls med manualer. Arnold brukte denne øvelsen allerede tidlig i sin karriere. Men han innså snart at han ikke fikk de samme resultatene som Reeves med denne øvelsen. Arnold eksperimenterte og fant ut at et enkelt, lite triks forandret hele øvelsen for ham. Han holdt albuene sine lite grann framover og unngikk at vekten svinget framover når han løftet opp.
I stedet for å la forsiden av skulderen hjelpe til, isolerte han belastningen kun på bicepsene. Forskjellen var utrolig. Nesten med det samme så Arnold tydelig forskjell på toppen på bicepsmusklene sine.
.


På bildet ser du Begrensede innovervendte
manualcurls. Øvelsen skaper god stretch av
bicepsene og tillater deg å fokusere intenst
gjennom hele bevegelsesbanen.