FORBEDRE DINE SMERTER OG BLI FRISK: trim.no sitt behandlingsopplegg for revmatikere, har vist seg å være en suksess. Revmatikere kan med dette opplegget bli friske fra sine plager i muskler og ledd!

Heftet/behandlingsopplegget alle revmatikere bør få med seg!
ENKLERE ENN DU TROR: Ved å følge trim.no
sitt behandlingsopplegg, så kan du klare å
bli helt frisk fra dine smerter og skader i
muskler og ledd!
FORBEDRE DINE SMERTER OG BLI FRISK: trim.no sitt behandlingsopplegg for revmatikere, har vist seg å være en suksess. Revmatikere kan med dette opplegget bli friske fra sine plager i muskler og ledd!


Om å søke hjelp i helsevesenet
Helsevesenet har dessverre ikke peiling på behandling av revmatiske lidelser. Det eksisterer per i dag lite eller ingen forståelse for hva revmatismens smerter og skader innebærer, og dagens «hjelp/behandling», er dessverre noe som overhodet ikke fungerer. Det eneste deres behandlingstilbud går ut på, er å dempe/redusere smertene, noe som ikke bedrer pasientens lidelse i forhold til at pasienten skal bli friskere/frisk. Å ta bort smerten, er bare noe som er midlertid senkning av smerter. Å ta bort smertene, det er bare å slå i hjel budbringeren, budbringeren som forteller at pasienten har en lidelse. Det er også uheldig å medisinere bort smertene (budbringeren), da dette potensielt kan føre til at skadene som smertene indikerer, fører til at pasienten øker sin fysiske aktivitet, noe som igjen kan føre til at skadene forverrer seg.
Ikke kast pengene dine ut av vinduet
Revmatikere legger igjen tusen på tusenvis av kroner innen helsevesenet for å bli bedre, men svært, svært mange, blir ikke bedre i det hele tatt. De blir bare proppet fulle av livsfarlige medikamenter som leger skriver ut. De har ikke forståelse for, eller innsikt i hva pasienten skal gjøre for å kunne bli friske igjen. Prøv heller å lese heftet/behandlingsopplegget som trim.no har utviklet, og som har vist seg å være en fungerende behandlingsform som potensielt kan ikke bare gjøre deg smertefri, men faktisk få deg helt frisk! Det er snakk om noen få hundrelapper, og det vil bli din rimeligste og beste investeringen du noensinne har gjort, for å komme deg fra dine revmatiske plager. Heftet finner du i trim.no sin nettbutikk, og det heter «Revmatiske Lidelser». I tillegg til dette, så kan du per epost og/eller telefon, få direkte hjelp, veiledning og rådføring i forhold til din revmatisme.


Heftet og behandlingsopplegget, finner du her. Og du kan kontakte oss her.