Den norske og svært erfarne kroppsbyggerlegenden Jostein Ødegaarden gir her sine påpekninger av hvilke kosttilskudd han anser for å være de viktigste.

Her er de viktigste tilskuddene.
Jostein Ødegaarden ramser opp de tilskuddene han anser for å være de viktigste for kroppsbyggere og folk som ønsker å øke maksimalt i styrke:

   
JOSTEIN ØDEGAARDEN: Hans resultater taler
for seg. Han har drevet med trening store
deler av sitt liv, og den imponerende
fysikken har ikke komt dalende på ei fjøl.
 

1. Proteinpulver (fra myse)
2. Vitaminer og mineraler
3. Fettsyrer (prim. Omega-3)
4. Kalsium/ Magnesium
5. Glutamin
6. Kreatin
7. Cell-Max ( karbohydrat ++)

Ødegaarden poengterer også innspillet sitt om kosthold:
Kostholdet er like viktig som treningen. Næring gir energi, velvære, god helse, muskeltilvekst/ restitusjon mellom treningsøktene. Spis hver 3. time. Hvert måltid skal inneholde mye proteiner som bygger opp muskler. Vitaminer sørger for at kroppslige prosesser går som de skal og at du har et godt immunforsvar til å forsvare deg mot sykdomsfremkallende bakterier som kan gjøre deg syk. Mineralbalanse er viktig for bl.a væskebalanse og mot muskelkramper. Riktig væskebalanse er livsviktig.

Ernæringen er like viktig som treningen, poengterer Jostein. Ditt samlede kosthold skal sammen med tilskuddene dine, gjøre til at du har et komplett og utfyllende kosthold, som sørger for at du ikke bare får i deg alle ernæringsemnene, men også det antall kalorier som skal til for å holde kroppsvekten din stabil og/eller svakt økende.