SPØRSMÅL & SVAR: Hva er den mest effektive aktiviteten for å forbrenne flest mulig kalorier?
HARD WORK: Det mest effektive for å forbrenne
flest mulig kalorier, er å være i fysisk krevende
aktivitet så lenge som mulig.


Dette er noe av grunnlaget for at overvekt var så
mye mindre av før, da vi levde i industrialderen.
Folk hadde et mye mer fysisk krevende liv, i
motsetning til i dag.

Spørsmål:
Jeg har et spørsmål somjeg og noen venner har diskutert i lang tid nå. Hva er mest effektivt med tanke på å FORBRENNE KALORIER? Sykling eller jogging? Nå tenker jeg på maskiner ved treningsstudio. Vær så snill og hjelp oss!! 🙂 Dere som har peiling liksom 🙂


Svar:
Jeg får håpe vår peiling er peiling, og ikke bare likt på det 🙂 For å brenne kalorier mest effektivt, er det avgjørende at du er i en fysisk god form som tillater deg å bruke kroppen MYE!. Skogsarbeidere i gode gamle dager jobbet med tung tømmer i tolv timer om dagen gjerne, og brente gladelig opp seks tusen kalorier per dag. Selv jobbet jeg som attenåring på lager og lempa 24 tonn om dagen og trente også 5 dager i uka utenom. Kontoristene der i gården satt og bet i en skalk (1 brødskive, lite glass melk), mens jeg satte til livs 16 brødskiver, 1 liter appelsinjuice og en hel boks med bogskinke.


Elitesyklister på Tour de France, har jeg hørt kan innta opptil 15.000 kalorier per dag. Ett tusen kalorier er omtrent fem solide brødskiver med smør og solid pålegg + halvliter med melk. 15 sånne måltider om dagen, og de greier akkurat å holde vekta. Spiser de mindre, raser de i vekt… De inntar selvsagt disse mengdene i form av kosttilskudd.