FLØYTA PLYSTRER OG AVGÅRDE KÅRE: Hver dag er en glimrende dag til å starte med det være seg trening, helbredelse av en belastningsskade, eller det å begynne å slanke seg.


</TD>
TRY TO BE FREE: In my way, sang Johnny
Cash, I have tried to be free.
Hver dag innebærer en ny mulighet til å legge om til en mer aktiv, bedre og mer givende tilværelse!


Hvis ikke noe holder deg tilbake og hemmer deg, så er det bare å truske i gang med det du trenger, bør og må gjøre for å nå ett ellerr flere mål du kunne tenkt deg å nå. Det er aldri for sent! Du blir aldri for gammel!


Et sted må du begynne, og det kan like gjerne være i dag. Med litt planlegging så unngår du skippertak og/eller en start og gjennomføring som bare passerer for så å gå i glemmeboken.


Det er godt mulig at det du ønsker, etterhvert syner seg å ikke gå. Så la gå, kanskje ikke denne dagen, men så kommer neste dag, neste uke, måned, eller år. Før eller siden så havner du på dagen da du er klar til å sette i gang. Husk at noen ganger må man ut og prøve før man konkluderer med at det i nuet ikke går.
Å NÅ MÅL KAN GI FØLELSEN AV FRiHET: Å lykkes
kan betraktes som en form for, eller opplevelse
av frihet, glede og økt mestringsevne og
handleevne.
Hold mulighetene åpne
Sett deg realistiske mål og prøv deg fram gradvis. Noen ganger får man viljen, troen og håpet etterhvert som man begynner å gå veien. Om troen kan flytte fjell, det kan det nok stilles spørsmål ved, men det er ingen nyhet hvor viktig og avgjørende troen er. Det kan hende du har slitt lenge med en belastningsskade, men du har ikke hatt disiplin, pågangsmot eller lyst til å ta tak i denne situasjonen og gjøre noe med den. Kanskje er det dagen i dag som er dagen da du starter med den behandlingen du tror og vet vil hjelpe, ja kanskje til og med gjøre dg frisk? Prøv! Du har intet å tape. Går det ikke, så går det ikke, men tenk om det går da? 🙂