SPØRSMÅL & SVAR: En mann på 46 år lurer på om det finnes noen effektive øvelser for å få vekk bryster.OVERVEKT KREVER SLANKING SOM LØSNING: I seg
selv er ikke trening slankende. Du er nødt til å ta
kontroll over kaloriinntaket og redusere dette slik
at du forbrenner flere kalorier enn du inntar.
Spørsmål:
Jeg er mann, 46 år. Har begynt og trimme for å få bort noen kg. Jeg sykler i 20 min og tar mageøvelser hver dag. Ønsker også å få bort “puppene”. Har dere forslag til effektive øvelser?


Svar:
Det finnes ikke øvelser som fjerner fett i visse områder av kroppen. Alle øvelser går inn under samme sjikt: Økt fysisk aktivitet, som igjen medfører økt forbruk av kalorier. Hvis du her passer på at du ikke følger etter sulten og matlysten og spiser mer for å tilfredstille den økte appetitten, så vil du gå ned i vekt.


En del tror feilaktig at trening i seg selv er slankende. Det er det ikke. Trening alene vil kun føre til flere kalorier brukt, noe som igjen gir seg utslag i økt sult og matlyst. For å slanke deg, er du nødt til å stramme inn på matinntaket ditt og holde dette under kontroll.


Brystfettet vil reduseres sammen med underhudsfettet på resten av kroppen din. Det er mulig at du er disponert for å ha ekstra mye fett i brystområdet. Dette vil gjøre brystet til et mulig problemområde for deg, hvilket kan bety at du må bli ganske tynn før alt fettet er borte fra brystet.