SPØRSMÅL & SVAR: Hvordan kan man best mulig trene øvre og indre del av brystet?Spørsmål:
Jeg er 22 år gammel og har drevet styrketrening ca 3-4 år. Jeg lurer på om det er mulig å få noen tips ang brysttrening. Problemet mitt er at når jeg trener bryst, føler jeg at øvre del av brystet, inn mot midten av brystet ikke blir trent like godt dom resten av brystet. Har dere noen øvelser/metoder som kan hjelpe meg å trene dette område bedre?


Svar:
For å komme til på øvre og indre del av brystet, så kan du prøve å trene skråbenk/bruke skrå vinkel som gjør at armstillingen kommer høyere opp. Trene gjerne bevegelsene med vridning også, slik at du får mer av belastningen inn mot senteret av brystet. Prøv å legge til litt trening med kabler, der vil du meget lett finne en stilling som tillater deg å få mer belastning på de områdene du ønsker å trene mer.