Hvorfor benyttes ikke riktig medisin til kroniske belastningsskade-pasienter?

0
183

GODE MEDiSiNER SOM IKKE BRUKES: Anabole steroider kan øke bindevevets innhentingshastighet med opptil 50%. Det sier seg selv at denne medisinen vil være effektiv for å behandle kroniske belastningsskader.

Hvorfor benyttes ikke riktig medisin til kroniske belastningsskade-pasienter?
HELSEVESENET HAR IKKE PEILING: trim.no får en
masse henvendelser fra folk som har søkt hjelp i
helsevesenet for å bli bedre av belastningsskader
og revmatisme. Dessverre så har helsevesenet
liten forståelse for hvordan denne typen skader
bør behandles. Og det foregår i dag en
feilmedisinering som er alarmerende gal.
Anabole steroider kan øke bindevevets innhentingshastighet med opptil 50%. Det sier seg selv at denne medisinen vil være effektiv for å behandle kroniske belastningsskader.


Vevsoppbyggende medisiner gis ikke til vevsnedbrutte skader. Nei, i stedet gis det kortison som er den rake motsetningen til oppbyggende hormoner. Kortison er nedbrytende og forverrer skader.


Det benyttes ”medisin” som pasienten potensielt blir verre av!
Per i dag så stiller ikke helsevesenet på bane med oppbyggende medisinering til pasienter som lider av kroniske belastningsskader. I stedet tilbys den rake motsetningen: kortison. Dette er i likhet med anabole steroider et hormonpreparat, men det er et såkalt katabolt hormon, det vil si at det er snakk om et nedbrytende hormon. Kortison er noe som slett ikke bør gis til folk med belastningsskader. For kortison angriper kroppens vev og bryter ned dette. Siden kortisons kannibaleffekt bryter ned ved, så er hormonet kortison konstruert med smertelindrende effekt (om ikke kunne kannibaleffekten vært smertefull). På grunn av denne smertelindrende effekten benyttes kortison på pasienter med smertefulle belastningsskader. Det er etter mitt syn helt vanvittig at dette regime pågår den dag i dag. Det er fullt på høyde med årelating og lobotomering.
trim.no søker gjennom sine svært effektive
hjelp- og behandlingsopplegg, å få fjernet
belastningsskader hos pasienter gjennom å ta
i bruk behandlingsopplegg som er helt ufarlige
og uten bivirkninger. I den grad pasienter
trenger medisinsk hjelp, så mener vi at anabole
steroider ville være den riktige medisinske
behandlingen, ikke kortison og
antiinflammatoriske tabletter og injeksjoner.
Det oppbyggende preparatet benyttes ikke
Det hormonpreparatet som ville gitt positiv og oppbyggende effekt, det gis ikke! Og hva er grunnen til dette? Jo, anabole steroider har gjennom en årrekke blitt forbundet med juksende idrettsfolk, voldelige dørvakter og kriminelle miljøer. På grunn av dette så har denne lovende og gode medisinen blitt svartelistet i media og på folkemunne. Leger tør ikke å skrive ut denne medisinen. Det blir omtrent som da media slo opp at det beroligende preparatet Rohypnol var omgjengs populærdop blant unge. Det negative fokuset som ble rettet mot rohypnol, førte til at apotekene kuttet ut Rohypnol fra sitt medisinarsenal. Jeg ser svakhet og ikke logikk.


Helt ufortjent er det negative stempelet anabole steroider har fått. Anabole steroider er i dag en av de tryggeste og best utprøvde medisiner som finnes på markedet. Ja, for anabole steroider er gamle medisiner. De har vært på markedet i over 60-70 år. Det er en av de sjeldne medisinene som det ikke går an å ta overdose på. Anabole steroider er svært trygge å bruke (i forhold til mange andre medisiner). Så hvorfor denne typen behandling ikke kan tilbys folk som sliter med kroniske belastningsskader, er ikke til å forklare logisk. Det er rett og slett ikke politisk korrekt å medisinere slik, selv om det er rett og riktig.


«Anabole steroider er den mest lovende medisinske behandlingsformen vi i dag har overfor kroniske belastningsskader.»
trim.no ønsker å bidra til en positiv endring hva angår
medisinering innenfor belastningsskader og revmatisme.
Det gjelder å gi medisiner som hjelper kroppen til å bli
frisk og reparere sine skader. Å bare gi medikamenter
mot smertene, det gjør ikke pasienten frisk, men kan
faktisk føre til forverring av plagene.
Stor variasjon i land og folks syn på disse medisinene
I USA benyttes nå anabole steroider i stadig større utstrekning som anti-aging terapi, og i enkelte andre land er medisinen fritt til salg over disk. Men i land som USA og Sverige er medisinen forbudt ved lov! Det virker for meg helt sprøtt, men anabole steroider er et tema med mange hete meninger rundt. De som lider på grunn av svartmalingen, det er de kroniske pasientene med belastningslidelser. De kunne hatt god hjelp av denne typen medisiner, men det er altså ikke mulig å få til. For skriver du ut anabole steroider, så må du være bortimot helt sprø, sånn som ryet anligger i dag for disse medisinene. Anabole steroider er nærmest tabu-belagt. Helt tullete er det. Jeg tror på en virkelighet som styres og bygger på fakta, ikke på fordommer.