SNART SOMMER & SOL: Vi drar i gang årets innløp til den varme og gode årstiden vi etter en lang vinter alle venter på: Sommeren! Kjør på!SNØFRiE VEiER: Knusktørt
føre. Sommeren er i
anmarsj!
Påsken er over. Nå er tiden kommet for å gjøre alvor av slanking og trening! Begynn nå, og kos deg med tanken på en deilig sommer i vente!

Vi er flere har lagt på oss noen kilo for mye
Det har kanskje blitt en liten skitur, men vi har kompensert med sjokolade og annen obligatorisk påskemat. Men fortvil ikke, her følger redningsplanen for deg som vil skjerpe formen på så kort tid som mulig. Du vil finne tilbake til vekten du hadde eller enda mindre. Du vil trene deg opp, få på plass litt muskler og komme i form! Så fort du har bestemt deg for dette, er allerede halve jobben gjort. Du har begynt på din positive omforming. Du kan kjenne at du allerede føler deg bedre!

Første trinn
Legg din plan. Hva vil du? Skal du ned i vekt er det slanking som gjelder. Da må slankingen planlegges slik at den blir mest mulig komfortabel og effektiv. Lag deg et slankeprogram eller få eksperthjelp til å planlegge vektnedgangen din og evt. formøkning. Planen bør tilrettelegge et godt kosthold på en slik måte at kroppen reagerer på maten med å redusere sine lagrede fettreserver. Du kan faktisk spise en hel del og likevel rase ned i vekt. Du kan kose deg med mat i et velbalansert slankeprogram. Så ta fatt nå! Dette blir en positiv opplevelse ?

Dersom det er muskler du vil ha mer av, så er det planleggingen av et treningsprogram som gjelder. For å få mer muskler bør du satse på et program som vil bygge opp muskelstyrken din. Programmet bør avpasses ut fra din nåværende fysisk form og starte pent. Du vil bli forundret over hvor fort en litt doven kropp kvikner til! I løpet av bare 2-3 uker vil du være komt i mye bedre form, og kroppen vil svare veldig positivt og bra på din økede aktivitet. Jeg anbefaler at du fikser litt eksperthjelp på planlegging, vurdering av treningsformen din, samt oppsett av det kun mest effektive og virkningsfulle programmet som tenkes kan. Da vet du og kan føle deg trygg på at du trener helt rett, du er garantert 100% positivt utbytte. Du kan da faktisk komme i god form på tidlig sommer!Andre trinn
Du har nå planlagt treningen din og har programmet ditt klart. Da er det bare å sette i gang! Og det er da viktig at du ikke har en formening om at alt skal gå i to hundre. Kroppen tilpasser seg gradvis, så det er ingen grunn til hastverksarbeid og ubehagelig høy innsats. Den fantastisk gode nyheten er at treningen gir full effekt uten at noe skal eller gjør vondt, er ubehagelig eller smertefullt. Oppbyggende trening føles godt. Oppbyggende trening føles positiv, riktig og rett fram gledelig.

Du skal ikke merke framgangen ved at du kan presse deg mer. Du skal ikke presse deg. Du skal merke og kunne føre opp i treningsdagboka di, at framskrittene kommer gjennom det faktum at du i dine notater kan se at du etter hvert kan utføre mer trening akkurat like lett og fint som før. Du skal altså trene like lett hele tiden. Etter hvert vil du like lett, kunne trene mer.Tredje trinn Du spiser riktig. Du trener rett. Hva mer? Litt tid. Det er alt kroppen trenger. Med den rette innstillingen og metodene, så er du i gang på helt rett vei. Etter fjorten dager en dine nye og gode vaner med trening og kosthold innarbeidet, og du slipper knapt å tenke på at du holder på med dette. Du gjør alt riktig og gleder deg til neste økt. Når du trener rett, så føles det godt, og treningen blir gøy!

Tredje trinn er å la tiden få arbeide sammen med kroppen. Det er utrolig hvor mye kroppen klarer å omforme i løpet av en måneds tid. Du kan ha gått ned fire hele kilo med rent fett, noe som viser godt igjen på kroppen din. På fire uker rekker også kroppen å bygge opp formtoppen sin! Satser du helt fram mot begynnelsen på Juli, da har du faktisk åtte hele uker på deg, noe som vil gi mye bedre resultater. På to måneder kan formen din justeres opp betraktelig og du kan ha gått ned over åtte kilo! Dette er saker som virkelig viser igjen.


Smil sommeren i møte med de riktige valgene.