Toppidrettstrener John Gunnar Oppheim har fått en ny toppidrettsutøver i trim.no sin utøverportefølje. Ødegården har ansatt Oppheim som sin nye trener. De to håper å sammen nå nye høyder!

 

   
Jostein Ødegården
 

 

2003-04-23 13:26:15: Utøver-Trenerforholdet ble avsluttet 15. desember 2003. Trim.no har avsluttet sin utøverportefølje på grunn av omprioriteringer av driftsmessige forhold. Vi satser på å bruke all tid på bredden og nå flest mulig. Vi har god kontakt med Jostein og mange flere utøvere, og står til hjelp med alt vi kan. Men tiden strekker ikke til i anledning å opprettholde og pleie en egen portefølje. Enten du er mosjonist eller toppidrettsutøver, ta kontakt hvis det er noe du lurer på. I ledige øyeblikk fyller vi inn hjelp overfor alle henvendelser vi kan bistå på. Så nøl ikke, det verste som kan skje er at vi ikke klarer å svare deg.
—————————————————————————————

 

Etter et godt samarbeid omkring det populære treningsheftet ”Treningsmetodikk kroppsbygging, som Jostein Ødegården og John Gunnar Oppheim i samarbeid har utarbeidet, satser de to nå på et enda tettere samarbeid. Oppheim inntrer som Josteins trener, og vil bistå Jostein i videre trening for å se om den meget velbygde Ødegården har mer å hente.

 

– Jostein har på langt nær nådd sitt potensiale. Jostein er en stor mann, men jeg vet at han kan bli mye større. Han kan bli mye større!

Hvordan mener du å gå fram for at Jostein skal bli enda grovere?
– Vi tenker ikke å gjøre store ting, men på det høye nivået Jostein er på, så er små detaljer viktige. Kostholdet er Jostein selv ekspert på, så der har jeg ikke så mye mer å tilføre. Men på den fysiologiske treningsbiten, finnes det små ting vi skal justere og rette på. Med litt tid vil dette føre til store forandringer. Jeg tror Jostein har potensiale til å gå helt til topps!

Hva får deg til å komme på de tanker?
– Jostein er en viljesterk kjernekar. Han tror på seg selv og 1det han holder på med. Han er villig til å gjøre det som trengs. Den sulten han har på å nåtoppen og bli best på det han driver med, er solide forankringspunkt i enhver utøvers karriere. Dette er kvaliteter som Jostein Ødegården bygger hele livet sitt på. Jostein vil noe. Det gjør ikke noe at han er begavet med gener i verdensklassen heller

 

– Dessuten er Jostein en treningsmaskin. Etter en lang dag på jobben, så er det trening. Disiplin. Viljestyrke. Pågangsmot. Jostein har utstråling og livsglede. Vel hjemme dumper han ikke ned i sofaen. Nei da, han setter seg på ergometersykkelen og tar to timer rett av gårde. Jeg er imponert over Josteins innstilling. Den er sjelden god. Hvordan kan man unngå å virkelig tro på en stor mann av et slikt kaliber.

 

Vi håper også å etter hvert legge ut treningsrapporter og oppfølginger av Josteins og Oppheims videre samarbeid. Her kan det bli mye spennende å følge med på. Treningsmetodikken som ligger bak Jostein og Oppheim, er å finne i heftet ”Treningsmetodikk kroppsbygging” i butikken på Trim.no. Dette heftet er et bra for alle byggerinteresserte og fitnessfolk og alle de som vil ha mer muskler.

I tillegg seiler nå trim.no opp med sitt nye hefte kalt ”Maksimal Framgang”. Heftet gir all min erfaring og funn som utøver og trener de siste 15 årene. Nå slipper vi denne kunnskapen til alle.

 

-Det anbefales å skaffe seg begge disse heftene. De representerer den viktigste kunnskapsbiten enhver utøver setter seg inn i, for å være sikker på å få maksimal framgang i treningen sin. Hadde jeg visst og forstått alt dette selv for femten år siden, så hadde jeg vært eliteutøver selv og ikke trener. Men det tok 15 år å gjøre alle feilene som kan gjøres, før jeg skjønte hva som var rett. Jeg har ikke gjort stort annet enn feil selv. Nå er kanskje bare det rette igjen. Og anledningen til å veilede andre sånn at de ikke gjør alle de samme feilene jeg gjorde.

Heftet ”Treningsmetodikk kroppsbygging” av Oppheim og Ødegården er allerede ute for lengst, mens trim.no sitt nye flaggskip, ”Maksimal Framgang”, enda ikke er helt klart. Om kort tid vil det imidlertid bli tilgjengelig for alle lesere på Trim.no, så følg med!! Nå skjer det spennende ting!

Vi ønsker Jostein Ødegården og John Gunnar Oppheim til lykke med samarbeidet, og vi håper alle på en eventyrlig bra framgang!