Kan en kontormann få sixpack? Kroppen min er i forfall, og nå skal jeg i hardtrening. I ett år kan du følge mine bestrebelser for å få et nytt og aktivt livArne har oppsøkt helsestudio og fått seg
trener. Nå skal kroppen trimmes og helsa
forbedres. Treneren smiler og Arne er klar
som et egg.

ARNESKAL I FORM:
Kan en kontormann fåsixpack? Kroppen min er i forfall, og nå skal jeg i hardtrening. I ett år kan du følge mine bestrebelser for å få et nytt og aktivt liv.

Fakta
Halvparten av alt sykefravær over to uker skyldes muskel- og skjelettplager, først og fremst lidelser i rygg, skulder/armer/hånd og nakke.
Fraværet koster næringslivet 10-15 mrd. kr. årlig.
Fysisk aktivitet ville redusert disse lidelsene vesentlig.


Det siste året har nakken min bare blitt stivere og stivere, kroppen min er i forfall. Noe må gjøres.

Jeg har bestemt meg for at jeg må finne en redningsmann – eller dame, i form av en personlig trener.

Det er så dyrt at jeg rett og slett aldri vil ha råd til å skulke.

Gjennom ett år kan du følge treningsopplegget mitt. Hvermåned kan du lese om mine fiaskoer – og kanskje bli litt inspirert av mine suksesser.

Kristin Roe Granum har tatt på seg jobben med å redde meg. Hun er utdannet helse- og treningsrådgiver fra Norges Idrettshøyskole, og jobber som personlig trener ved en treningskjede.

– Den største utfordringen for de som aldri har trent før, er å holde ut over tid. 50 prosent faller fra i løpet av seks måneder, sier Granum trøstende.

– En som aldri har trent før, merker resultater allerede etter få treningstimer. Men å komme i ordentlig god form og innarbeide faste treningsrutiner, krever tid. Du må ha minst ett års perspektiv, fastslår hun.

Se også alle de andre artiklene i serien om Arne. Blant annet treningsprogrammet hans som også inneholder bilder av alle øvelsene.
Klikk her.

Artikkelen er hentet fra www.onlinemagasinet.no

Foto: Colin Eick