SPØRSMÅL & SVAR: Er det mulig å gå ned i fettvekt samtidig som man bygger opp muskelmasse?
SLANKEOPPLEGGET PLUSS, kroppsbyggernes
bønnesvar. Men det er sant. Med dette
slankeopplegget kan man fullt ut bygge muskler
mens man slanker seg og går ned i fettvekt.


Ved bruk av denne metodikken kan kroppsbyggere
også komme inn i konkurransen uten å være helt
utslitt og underernært.

Spørsmål:
Er en gutt på 18 år som trener kondis trening hver dag i ca 30 min. Men nå er det innspurt for meg til sommeren da jeg helst har lyst til å gå i bar overkropp uten å føle meg flau.


Har litt magefett igjen å ta bort. Så da lurer jeg på om det går an å bygge muskler samtidig som man slanker bort underhudsfett uten å bruke slankeopplegget PLUSS.Eller må jeg bare øke aktiviteten per dag for å oppnå det jeg ønsker. (Jeg har allerede skikkelige magemuskler under fettet)
Håper på positiv svar.


Svar:
Den effektive måten å slanke seg på mens man bygger muskler, er uten tvil slankeopplegget PLUSS. Men via vanlig slanking så kan du også alternere målsetningen slik at du bygger litt, slanker litt. Dette blir å regne mer eller mindre som alternerende: Slanking med sult skjer med negativ nitrogenbalanse, dvs. du er i nedbrytningsfase og kroppen bygges ikke opp. Skal du bygge muskler, må du spise så mye at det ikke er sult og du er positiv. Da er kroppen oppbyggende (anabol), og muskler kan bygges.