SPØRSMÅL & SVAR: Kan man bygge muskelmasse og slanke seg samtidig? Vil slanking kunne bedrives uten at det fører til tap av muskelmasse?

   
 
 

Spørsmål:
Jeg er en gutt på 17 år som har trent cirka 6 måneder på helsestudio nå. Har et spørsmål om akkurat det å gå ned i vekt samtiding som man bygger muskler.. Har lyst til å bli kvitt noe fett på kroppen, men vil ikke miste musklemasse på grunn av slanking. Er dette mulig?

   
Slankeopplegget PLUSS gir maks.uttelling for deff
og bygging! Dette slankeopplegget innebærer ikke
sult, og tapper derned ikke kroppen og hodet for
overskudd.
 

Svar:
Slankeopplegget PLUSS er den eneste måten å slanke seg uten sult på. Slanking med sult fører automatisk til at forbrenningen begynner å gå ned. All slanking som ikke bygger på forhånds kalorilagring (PLUSS), innebærer sult.

Når dette er sagt: Slanker du deg med sult og bare skal ned noen kilo, så kan du gjøre dette svært forsiktig og gradvis. Du vil da kunne bevare det meste om ikke alt, du har av muskelmasse. Det er ikke slik at musklene formelig renner vekk når du slanker deg. Slanker du deg i et fornuftig tempo gradvis, og trener og gjør det rett, så vil kroppen være veldig flink til å bevare musklene. Og i den grad det forsvinner noe muskler, så er dette primært musklenes innhold av nitrogen (protein, aminosyrer = innhold), som forsvinner. Dette erstattes og bygges meget raskt opp igjen når matinntaket økes og slankeeffekten opphører.

   
KEEP THE MUSCLE – LOSE THE FAT WITH A BUZZ: Slanke-
opplegget PLUSS. Ved å ta i bruk kroppens kalorilagrings-
system, så kan man unngå sult og reduksjon av
forbrenningen! Dette er svært gode nyheter for alle som
skal slanke seg, for dette er en bedre vei enn den
tradisjonelle slankemetodikken der man regelrett sulter
seg.
 

Du kan planlegge periodevis for å bygge og slanke om hverandre, men du bør ikke trene for å bygge og spise for å slanke samtidig. Du vil få sannsynligvis få et bedre og sikrere og tryggere resultat dersom du deler inn målsetningene dine adskilt og hver for seg på disse to områdene. Treningsmessig framgang kommr som følge av positiv oppbygging. Tap av underhudsfett som følge av sult, er en negativ nedbrytningsprosess.

Slankeopplegget PLUSS er å finne i form av et hefte (fil). Her kan du lese mer om hvordan slankeopplegget PLUSS er utformet, og i forhold til hvilken funksjonalitet kroppens mage- tarmsystem har.
Se www.trim.no/programmer.