SiKRE OG MAKSiMALE RESULTATER: trim.no kan gi deg personlig analyse/vurdering av din trening, kost, kosttilskudd og treningsopplegg for øvrig, og veilede deg med skreddersydde program/programmer! Dette i medarbeid med landets fremste og beste profesjonelle kroppsbyggere!

KROPPSBYGGiNG: Få maksimal framgang på kortest mulig tid!
DO iT RiGHT: Få de beste til å veilede og lære deg!
trim.no Veilederen kan gi deg personlig analyse/vurdering av din trening, kost, kosttilskudd og treningsopplegg for øvrig, og veilede deg med personlig skreddersydd program/programmer! Dette i medarbeid med landets fremste og beste profesjonelle kroppsbyggere!


Bestill det du vil ha, og realiser ditt optimale resultat og maksimale framgang!
Du vil i løpet av den neste tiden se at det dukker opp en rekke nye og drastisk forbedrende veiledningsprodukter på trim.no og iform.no. Her vil du kunne bestille programmer innen kroppsbygging og fitness. Vi snakker om treningsprogrammer, kostholdsprogrammer, kosttilskuddsprogrammer og slankeprogrammer. Du kan velge mellom de rimelige ferdigprogrammene eller du kan gå for vårt nye flaggskip, den optimale veiledningen, personlig og skreddersydde program konstruert av profesjonelle og blant landets beste utøvere innen kroppsbygging og fitness!

BYGG DiN DRØMMEKROPP! Veien til dine
mål har blitt sikrere og kortere!


PÅ TiDE AT ALT SliTET BETALER SEG:
framgangen og resultatene du har drømt <BR>om!

Programmene kan også bestilles med personlig veiledning underveis!
Våre programbyggere og veiledere vil kunne stå til din disposisjon mens du bruker ditt skreddersydde program/programmer. Du vil kunne ha ukentlig kontakt der du via rapporter og/eller dialog/kommunikasjon, får feedback, råd og direkte veiledning fra din programbygger.


Ikke bare sikrer du deg framgang, men du optimaliserer sjansene for å få maksimal framgang!
Det er en kjensgjerning at mange utøvere ikke får nevneverdig framgang i det hele tatt. De gjør rett og slett noe feil. Andre igjen sliter med liten og dårlig framgang, de nedlegger mye unødvendig slit, tid og energi i noe som ikke gir dem det utbyttet de skulle hatt. Dette er problemer trim.no gjennom sin veiledning kan hjelpe til med å få en slutt på.


Programmene koster, men det er sannsynlig en av ditt livs beste investeringer!
ikke kast bort tid, penger og energi på et opplegg som du ikke er sikker på er optimalt for deg. Skaff deg spisskompetansen som skal til for å skyte deg av gårde i riktig retning fra dag 1! Ikke bruk 7-8 år på å lære deg å gjøre alt riktig, hvis du i det hele tatt kommer så langt som å lære deg dette, for det er ingen selvfølge å lære noe som helst, dersom du skal lære deg det selv. Ikke oppfinn hjulet på nytt. Det er unødvendig, tidkrevende og ressurskrevende. Kunnskapen, forståelsen og lærdommen finnes allerede. Hos oss kan du raskt tilegne deg denne!
JOSTEIN ØDEGÅRDEN: Han er en av Norges
største, beste og profesjonelle kroppsbyggere.
Han er medarbeider på trim.no og kan bygge
ditt program og veilede deg!
WiSE Up – SiGN Up!
Tenk deg hvor mye mer morsomt og givende det er å gå på trening og vite at du gjør alt helt riktig, ja at du ligger på optimal prestasjon, maksimal framgang og har/får full utvikling av styrke og muskelmasse! ikke èn repetisjon går tapt. Hver rep, hvert sett, hver økt, hver uke for uke, så øker du med maksimal hastighet. Du blir bare bedre og bedre!


Hvorfor tror du noen utøvere skyter til værs, mens andre står nærmest på stedet hvil år etter år?
Du kan nok mene at det har med genetikk og anlegg å gjøre, men faktum er at det som det i størst grad kommer an på, er hvorvidt utøveren gjør tingene riktig. Jeg har fulgt kroppsbyggere gjennom flere år, og jeg har sett eksempler på utøvere som først etter åtte år får hele treningsopplegget med kost, tilskudd og hvile på rett kjøl. Dette har vist seg gjennom at utøveren på det åttende treningsåret plutselig oppnådde sin største framgang! Dette viste at hadde han gjort alt riktig de forutgående syv årene, så ville han ha vært kommet mye, mye lenger! Han hadde rett og slett kastet bort mye,mye tid, tapt framgang og resultater, og nedlagt uhorvelige mengder med tid, energi og penger i et opplegg som ikke fungerte så bra som det kunne ha gjort.
YOU CAN AND WiLL Do IT: Skaff deg
musklene du drømmer om! Vi har
spisskompetansen du trenger!
Men hva hvis utøveren fra dag 1 gjør alt rett og best mulig?
ja, da kan framgangen ikke bare være sikret, men også kunne komme på et minimum av tid. Før så var det bortimot gjengs oppfatning at en kroppsbygger ville måtte minst bruke 10-12, og til og med 15 år, for å nå sitt ytterste potensiale. Men så kom kroppsbyggere som Dorian Yates og maksimerte sitt potensiale og ble verdens beste bygger, på bare så lite som 6, 7, 8 år! Hva pokker? Dette peker på at framgang og resultater kan komme mye fortere enn det man kanskje skulle tro. Og ja, vi snakker om treningsgrunnlag, genetikk og potensiale, men du verden, du verden. Det viktigste er og blir å gjøre alt riktig og da optimalt riktig!


Besøk vår webshop på trim.no eller iform.no, og gjør kanskje et av ditt livs smarteste trekk og gode investering! Bestill deg proff veiledning og bli sikker i din sak! trim.no stiller opp med kanskjeen av norges største og mest kjente og profesjonelle kroppsbygger, Jostein Ødegården.