Midtli driver ikke konkurranseidrett, men er en mann som lever og ånder for trening. Han er ingen toppidrettutøver, men han potensiale til å bli det.

Navn: Kristian Midtli
Treningserfaring: 10 år, kroppsbygging
Alder: 28 år
Vekt: 104 kilo
Høyde: 193 cm.
Maks.benkpress: 180 kg
Maks. Knebøy: 220 kg
Sponsor: www.proteinfabrikken.no

Trim.no ønsker Kristian velkommen til toppidrettstrener Oppheims utøverportefølje. Midtli driver ikke konkurranseidrett, men er en mann som lever og ånder for trening. Han er ingen toppidrettsutøver, men har potensiale til å bli det.

 

 

     
 
 


Målsetningene:

 

  • bevise at med riktig trening kan en utøver raskt få skikkelig framgang, til tross for flere tidligere treningsår med liten framgang.
  • bevise at en mann på 28 år kan oppnå maksimal muskelmasse på maks. 7 år (da må vi følge Kristian til han fyller 35 år) Vi satser for fullt!
  • dokumentere den fantastiske virkningen av det nye opplegget MSTM

Målet er at Kristian Midtli skal ligge på jevn og maksimal muskeloppbygging, sier John Gunnar Oppheim til Trim.no. For meg er dette kun et spørsmål om jeg klarer å lære Kristian prinsippene som mine opplegg følger. Klarer jeg det, vil Kristian kunne trene 100% riktig. Og det er noe som vil få muskelmasse og styrke inn i en jevnt økende progresjon som vil gi store resultater på 1 – 2 år.

Midtli har søkt Oppheims hjelp etter å ha innsett at de senere års trening dessverre ikke har gitt den uttellingen han hadde håpet på. Kristian Midtli er den første utøveren som tar i bruk Oppheims nyeste treningsteorier og utviklede treningsmetoder kalt MSTM. Denne treningsteorien er gjort rede for i et nytt hefte kalt ”Maksimal Framgang”. Dette heftet vil snart være å finne på Trim.no.

 

     
 
 

 

   
FOTO: Trim.no.
 

Dersom du ikke har lest heftet ”Treningsmetodikk Kroppsbygging”, av Oppheim og Jostein Ødegården, så anbefales det. Heftet om MSTM kan dog leses helt uavhengig. Men metodikkheftet gir en fin innføring i det som tas videre i MSTM.heftet kalt `Maksimal Framgang`. Vi gleder oss til å følge Kristian på veien opp fra hobbybygger til å kunne bli deltaker på NM!

Vi ønsker Kristian og John Gunnar lykke til med samarbeidet, og ser fram til kommende rapporter og bilder fra treningen!

Dette er billder tatt før Kristian ansatte Oppheim som trener. Vi ser for oss mye mer muskler snart!

 

Go trening!