Når ett og samme stoff både er oppkvikkende middel for jagerpiloter, medisin, rusmiddel og narkotika

0
280

Hvordan kan samme stoffet kategoriseres samtidige fem ulike kategorier og båser? Det er helt idiotisk å se hvordan disse forklaringene på hva amfetaminet brukes til og virker som. De fem bruksområdene kolliderer totalt med hverandre

Amfetamin må være en av de mest fleksible og anvendelige stoffene som finnes!
Det er vanskelig å tro at det virkelig er mulig, men myndighetene, legene og folket og media møter her hverandre i døra, og det så påfallende åpenlyst med alle sin forklaring, at det hele står for meg som totalt idiotisk! Alle disse bruksområdene for amfetamin kan ikke eksistere side om side og parallelt i hvis vi skal leve i en verden som er basert på sannhet, logikk og fornuft. La oss se nærmere på de fem områdene og hva hver enkelt av dem bruker amfetamin til:

Amfetamin brukes for å kvikke opp jagerflypiloter og for å forbedre deres prestasjoner
Amerikanske jagerflypiloter og britiske, ja alle slags piloter som flyr hva det skal være gjennom luften inn i krigssoner over alt nede i Midtøsten, kan benytte seg av amfetamin for å skjerpe seg, bli mer våken, og øke prestasjonsnivået sitt. Altså kan en jagerflypilot som sitter og foretar avanserte manøvre i LUFTEN med et jagerfly som reser av gårde i over to tusen kilometer i timen, som  koster en milliard kroner, og som er fullpakket med så mye våpen og sprengstoff at han kan blåse hele fylket her til blokksberg, han sitter altså med et  ENORMT ansvar og må ha både konsentrasjon bevissthet og reaksjonsevne på topp for å yte på toppen av sin beste prestasjonsevne, ja han kan bruke amfetamin som myndighetene har sendt med  ham fordi at de vet at amfetamin gjør ham til en bedre pilot. ”Go pills”, kaller soldatene pillene de får utlevert og de smatter dem i seg i lystig lag mens de flyr hardt innover fiendeland. En studie av pilotene som deltok i «Desert Storm» i Irak i 1991 viste at 60 prosent av dem brukte legemiddelet Dexedrin, som inneholder amfetamin. Hørte du det? Hele seksti prosent av ALLE de amerikanske pilotene gikk på amfetamin under det store Desert Storm – angrepet!

Sakset fra Tidsskrift for Den norske legeforening:
Det finnes også holdepunkter for at midlene i noen grad kan ha prestasjonsfremmende effekter. Piloter i det amerikanske forsvaret har mulighet til å bruke amfetamin under langvarige oppdrag for å hindre tretthet og bedre konsentrasjon og ferdigheter. Under innledningen av Irak-krigen brukte pilotene på bombeflyet B-2 amfetamin på 2/3 av alle oppdrag, og 97 % av pilotene rapporterte at bruken hadde en gunstig effekt.

Ja, der har du altså konklusjonen: 97% av alle pilotene (soldatene), rapporterte at amfetamin hadde en forbedrende effekt på dem som piloter. Men så tar vi akkurat det samme forbanna stoffet og lar en bilfører innta det, og ut i trafikken med ham. Ja, da må han jo her som i luften, nei dette her blir jo bare barnemat i forhold til i luften, for i luften kan det passere to tusen kilometer i timen mens denne stakkars bilsjåføren ikke har lov til å kjøre fortere enn 80 kilometer i timen (som å stå i ro i forhold altså), og bilen er ikke verdt en milliard kroner, men kun et par hundre tusen, og om bord har han ikke ansvar og råderett over nok våpen, kuler og krutt til å senke hele Sogn & Fjordane, nei han er helt ufarlig, ubevæpnet er han. Men rundt en sving der står politiet, myndighetenes etterforskende, oppklarende og bevissamlende organ som skal ivareta og opprettholde de lover myndighetene for innbyggerne har ført inn, ja der står politiet og vinker vår forbedrede bilpilot inn (han har økt sine prestasjoner med amfetamin og nå er han er dyktigere sjåfør). Men politiet arresterer ham da de mistenker ham for å kjøre ruset. Av gårde Kåre til lege og ta blodprøve og der finner politiet ut at du har amfetamin i blodet. Nå har du kjørt RUSET (du har kjørt RUSET, har du hørt på maken!!??), og dette resulterer i at du har opptrådt uaktsomt i trafikken og du har gjort noe som er svært farlig. Du dømmes hardt for ruskjøringen din: I to år mister du bilsertifikatet, du får en svimlende bot å betale, og i rettsaken som du må møte i, der slår de fast at du må settes i fengsel i alt fra 21 dager til èn måned. Myndighetene som har bestemt disse lovene, de er de samme myndighetene som gir amfetamin til sine jagerpiloter, men du som kjører bil du sier de er ruset når du har tatt amfetamin, så du må straffes knallhardt for din uvørne opptreden. Det er så dumt at det henger ikke på greip. Hvordan kan myndighetene la disse virkningene, bruksområdene og lovgivningene eksistere og fungere side om side i den samme verdenen og i den samme virkeligheten? De to får jo myndighetene til å møte seg selv i døra så det knaker! De kan jo ikke ha to slike så fullstendig motsetningsfylte holdninger bli stående mot hverandre!! Det henger ikke på ei greip!! Det er jo galskap!

Så tar jeg denne historien og drar den over til å bli min egen historie. Og den er enda verre. Jeg var aldri tatt for ruset kjøring i trafikken, jeg hadde ikke fartsbøter eller en eneste prikk på sertifikatet. Jeg hadde ferdes korrekt i trafikken for hva politiet visste. Etter en episode der jeg påtok meg skylden for noe bilkjøring en kamerat av meg sto for, så inndro politiet bilsertifikatet mitt. De tok blodprøver og fant at jeg hadde amfetamin i blodet. Men noen dager senere så gikk jeg inn på lensmannskontoret i Stryn og rettet opp igjen forklaringen min da jeg skjønte at de ville dømme meg for å ha kjørt ruset siden de fant amfetamin i blodet mitt. Men etter å ha endret forklaringen og forklart at det var Rolf Johnny som hadde kjørt, så fikk jeg faen steike meg ikke tilbake bilsertifikatet mitt! Da hadde jeg gått og ventet på at førerkortet skulle komme dalende ned i postkassa her, men det gikk uker og måneder uten at noe førerkort ble til meg returnert. Jeg ringte Fjordane politikammer ute i Florø og spurte om de ikke skulle sende meg tilbake sertifikatet mitt igjen snart? Nei, svarte hun i andre enden, det får du ikke igjen. Får jeg det ikke igjen? Jeg skvatt til der jeg satt med telefonrøret i hånden blek. Nei, det har politiet inndradd med varig virkning, sa hun. Med varig virkning? Jeg skjønte ingenting. Noe senere kom det et brev der politijuristen slo fast at jeg var tatt for å ha brukt amfetamin jeg tror det var omtrent 5 ganger i løpet av 4-5 år. Med dette som grunnlag så vurderte politijuristen meg til å ikke være edruelig og derfor ikke skikket til å ha førerkort, og dermed hadde han laget seg en innlysende helt bort i natta jæævla idiotisk og provoserende grunn som gjorde at han kunne inndra bilsertifikatet mitt med varig virkning. Eller jeg kunne sende inn en søknad om å få ta bilsertifikatet opp igjen når det hadde gått fire år, men da måtte jeg dokumentere at jeg hadde levert urinprøver på fast basis gjennom et helt år til lege i Stryn sånn at politiet kunne få dokumentasjon på at jeg var helt sluttet med amfetamin. ER DET MULIG? Jeg er oppriktig sjokkert!

Om ikke denne galskapen og urettferdigheten skulle være nok, så er det i Norge i dag vanlig å bruke amfetamin som medisinsk behandling av AD/HD. Ja, du leser riktig! Leger skriver ut på resept amfetamin som medisin. Og nå er amfetamin blitt til en super medisin for hyperaktive gutter og jenter helt ned i tolvårsalderen! I Norge behandles over seks tusen b arn under tolv år med amfetaminlignende stoffer som ritalin. Men legen som sitter der og vet at amfetamin er tidligere brukt som slankemiddel og av legestudenter som trenger å pugge og lese mye i sin eksamenstid før de blir lege, samt at amfetamin brukes av leger som medisin, så sitter legen der og sier at min sykdom skyldes at jeg bruker, ja riktig, amfetamin og at jeg må slutte å ta amfetamin. Ja, i ferm jævlige år sitter han og presser meg og stresser meg med å hele tiden holde fram min bruk av amfetamin èn gang i uken, som det store problemet. De sitter der i møte fra alle slags offentlige kontorer som har et eller annet med meg å gjøre, og så står legen der framme og snakker til ”forsamlingen”. Han ser på meg og sier: En gang var du kjent som en nettgrunder her i fylket. Men nå er du bare kjent for dette: Og så skriver han med store bokstaver på tavla: AMFETAMIN. Jeg holdt på å sprekke av sinne .

Så amfetamin er for amerikanske og engelske jagerpiloter bare et oppkvikkende middel som myndighetene gir dem for at de skal bli bedre sjåfører, og innen legeviten og legepraksis så er amfetamin medisin som de bruker på helt ned til små barn, og for politiet som holder promillekontroller, så er amfetamin et rusmiddel som de omregner til promille (grad av alkoholpåvirkning. Og jeg som ikke rører alkohol). Ja politiet de tar deg fordi de sier du er ruset og kjører bil. Men så kommer det en siste varm ørefik haglende. Jaggu har de ikke klart å lage til enda en kategori og bås, og denne er det folk på bygda som benytter seg av. Ja, for folk på bygda og på folkemunne så heter det seg ikke at jeg bruker rusmiddel eller ulovlige rusmidler, nei de må ha noe som høres mye, mye mer negativt ut, og dermed har de funnet opp ordet NARKOTIKA. Det er det jeg driver og RUSER meg på sånn at politiet har måttet ta fra meg bilsertifikatet fordi jeg ikke er ”edruelig” (edru vil si å ikke være aljkoholpåvirket, det er sinnssvakt! Jeg har ikkedrukket alkohol på flere år, jeg liker ikke å være full). Ja, jeg har kjørt bil RUSET på AMFETAMIN og det er NARKOTIKA!!! Faen steike meg så jævlig dumt. Jeg blir lyn forbanna når jeg ser på hvor ihopkokt og banalt dumt dette her her!

Så her sitter jeg og må innse at jeg i snitt har vært påvirket av amfetamin 1 gang per år de siste fem årene, og for det tok politiet fra meg sertifikatet for evig og alltid. Jeg har aldri kjørt bil når jeg har vært beruset og blitt tatt av politiet. Men jeg som ikke liker å ruse meg og som alltid  ikke bare er nøktern når jeg kjører, men faktisk har tatt noe oppkvikkende og prestasjonsøkende sånn at jeg faktisk er en bedre bilsjåfør enn de som ferdes i trafikken småtrøtte og slitne, jeg har mistet bilsertifikatet og sitter værfast og isolert oppe på en fjellgård avskåret fra butikk, folk og noke å gjere, dette her er til å bli sprø av av, men i det minste så hører jeg at folk hendelig har funnet ut hva jeg er: jeg er SPRØYTENARKOMAN OG DRIVER PÅ MED NARKOTIKA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here