NULL

 

   

Painkiller – sometimes a messengers
silencer. Andre ganger en ren
velsignelse. Smertestillende er en
glimrende akuttmedisin, men ikke et
godt daglig grunnlag for å komme
gjennom hverdagen. På sikt kan de
smertedempende medvirke til å gjøre
skaden verre.

 

Smertestillende – behandlingsform for hva?

 

La det være sagt med en gang, jeg ønsker deg intet ondt, men alt godt. Det finnes mange mennesker som har nytte av smertestillende medikamenter, for belastningsrelaterte smerter er bare en gruppevariant av det vonde. Og som akuttbehandling kan også smertestillende ved belastningslidelser være brukbart. Men som medisinering for å yte mer og komme forbi smertenes nivåplassering og aktivitetsbegrensning, så blir medisinbruken mer skummel.

 

 

 

Belastningsskader

 

Når du har en belastningsskade, så vil kroppen forsøke å tilskaffe seg hvile ved å forsøksvis motivere deg til å oppholde deg i ro. Hvordan gjør kroppen det? Med smerte. Smerten blir dermed symptomet, eller hyggeligere tilkledd: Budbringeren. Og effektiv behandling av belastningsskader består ikke av å verken hysje på, eller slå i hjel budbringeren, som gjerne er negativ og ille og vanskelig, men som likevel må lyttes til. Ta budbringeren på alvor og lytt til budskapet som er din egen følelse som viser veien til målet du aller helst vil ha: Å være frisk, smertefri og aktivitetsfri. For å kunne bevege seg, det er høyst trolig en av våre største friheter.

 

 

 

Den vonde veien til et godt resultat

 

Trim.no har ingen mirakelpille, men vi kan forklare en brukbar reiserute gjennom skadenes landskap, til et sted fritt for smerte og lidelse, men du må gå skrittene selv. Våre kart består av programmer og hefter, og innen skadeproblematikk er heftet Belastningsskader vår anbefaling. Det er ikke fancy teorisering slik vi erfarer det, men tydelige bokstaver uthamret ved vanskelige skritt og langvarige erfaringer. Veien er gått, den er der. Heftet Belastningsskader er en reiserute skildret til den som vil gå.

 

 

 

Du kan bestille heftet og behandlingsmetodikken og få det allerede i dag! . Bestill heftet her.