Nå er det på tide å investere i blodslit

 

Hva mener du? Diskuter her!

Kanskje tiden er inne til å gjøre noe for legemet. Da menerjeg ikke at du skal gi det mer champagne og trøfler.

 

Kanskje finanskrisen også kan føre til litt mer edruskap og realisme.

 

– BLOD
Nå er det på tide å investere i litt blodslit – kvitte seg med ribbefett. Hva med Utholdenhet, balanse, styrke og smidighet?

 

VI MÅ VISE MUSKLER!!!

 

Nordmenns krisepakke er sofakroken. Vi ser mer TV, mer DVD og leser mer bøker. 760 000 husstander har allerede kuttet forbruket etter finanskrisen, viser fersk undersøkelse fra SIFO.

 

MEN – et stort MEN sier at på samme måte som vi ikke slutter å gå til frisøren i økonomiske nedgangstider, ønsker vi ikke å gi avkall på det som gir oss god helse og velvære.

 

Vi nordmenn ønsker å holde lidenskapen og gnisten oppe. Det sender et signal om sunne og viktige prioriteringer, og det vil nok gjøre det lettere å komme over denne kneika –
GI JERNET FOLKENS!!

 

Man kommer fort inn i en vond og dårlig sirkel hvis alt dreier seg om pengebekymringer døgnet rundt. Derfor er det viktig å gjøre ting sammen.

Økt puls finanskrise-medisin
– Det virker som det å få opp pulsen er folkets medisin mot finanskrisen, sier administrerende direktør i Sportsbransjen AS, Trond Evald Hansen.

– Å være i fysisk aktivitet er positivt for humøret – man får mer energi, og klarer seg bedre gjennom nedgangstidene. Det har folk flest oppdaget, og det merker vi på salgstallene, sier Hansen videre.

Ifølge kjedenes egne innrapporterte tall til Sportsbransjen AS, viser det seg at folk kjøper ski og akebrett også i vinter. I tillegg opplyser kjedene at folk vil kle og sko seg godt når de skal ut å gå tur, løpe, drive friluftsaktiviteter eller gjøre andre uteaktiviteter. Sykkelsalget ser ut til å fortsette å øke ytterligere fra rekordåret i 2007. Importtall og salgstall innenfor sykkelsegmentet viser at det er solgt mer enn 400 000 sykler i 2008.

 

Bruk kroppen – bli sterkere og sprekere,legg gravalvoret litt til siden innimellom:-)