Trim.no sin veiledertjeneste: Dersom du har spørsmål og/eller trenger hjelp, råd og veiledning innen trening, kosthold, kosttilskudd, slanking, belastningsskader eller revmatisme, så ta kontakt med trim.no. Vi er parat til å bistå deg med det du trenger hjelp til.

Personlig hjelp og veiledning
Trim.no sin veiledertjeneste: Dersom du har spørsmål og/eller trenger hjelp, råd og veiledning innen trening, kosthold, kosttilskudd, slanking, belastningsskader eller revmatisme, så ta kontakt med trim.no. Vi er parat til å bistå deg med det du trenger hjelp til.


Få profesjonell hjelp
Dersom det er noe du har på hjertet og trenger hjelp til, så er det bare å kontakte trim.no på epostadressen oppheim@trim.no. Du vil da bli kontaktet/besvart, innen kort tid av topptidrettstreneren, forfatteren og redaktøren på trim.no, eller en annen ekspert vi har tilknyttet oss som profesjonell veileder.
FÅ OVERSKUDD PÅ SiTT MAKSiMALE: trim.no sine
programmer, hefter og bøker, kan komme til å gi deg
full tenning og gnist! Sjekk vår nettbutikk! Og les i
denne artikkelen tilbakemeldinger fra lesere som har
kjøpt hjelp og veiledning fra trim.no!


Hvorfor bestille hjelp?
trim.no kan med sin ekspertise sørge for at du får den hjelpen du trenger, og som vil sikre deg at du med maksimal hastighet gjør de riktige tingene, og på kortest mulig tid nå dine målsetninger. Så mye som 80 – 90% av utøvere
gjør per i dag dessverre feil, eller så mye feil at de enten har stagnert eller at de har en framgang som går mye saktere enn det som er nødvendig.

STEP BY STEP: Kast ikke bort etteneste
stèg. Skaff de direkte hjelp og veiledning
på trim.no: Vi kan skaffe deg maksimale
resultater på kortest mulig tid! Vi kan det
vi holder på med! Ta kontakt nå! Bare
send mail til oppheim@trim.no, så er du
i gang mot og til å nå alle dine mål!


Nedenunder følger tilbakemeldinger som
trim.no og John Gunnar Oppheim har
fått. Det er som forfatteren sier selv: Jeg
vil heller ha takkebrev enn fagbrev!

Hvordan vet du at du får god hjelp?
Per i dag så ligger det aller meste av innholdet på trim.no åpent og tilgjengelig for alle, og her kan du gå inn og se ikke bare den store mengden artikler John Gunnar Oppheim har skrevet, men du kan også så hva han har skrevet. Det gir kanskje ikke deg den troverdigheten du vil ha, ved at du «bare» leser at J.G. Oppheim er en seriøs og meget god toppidrettstrener/hjelper/veileder, så derfor har trim.no i denne saken lagt inn tilbakemeldinger fra lesere som har bestilt og handlet trim.no sine programmer, hefter, behandlingsopplegg og/eller personlig hjelp, råd og veiledning. Les innsendere sine tilbakemeldinger under her:


Innsendere anonymisert av trim.no: Tilbakemeldingene er arkivert og oppbevart av trim.no, og kan således legges fra som bevismateriale dersom noen skulle betvile at tilbakemeldingene ikke stemmer. Trim.no er bygd på solid grunn der ærlighet, sannhet og et oppriktig ønske om å tilby hjelp til alle som leser innholdet vårt og/eller benytter seg av våre egenprodukter (programmer/hefter/bøker), får den hjelpen/veiledningen, den enkelte trenger. Hos oss kan du føle deg helt trygg. Vi kan det vi driver på med. Vi bygger på over 20 års egenstudier og erfaring. Vi vet hva som virker og hvordan det skal gjøres. Velkommen til oss og les tilbakemeldingene vi har fått her:


1. Tilbakemeldinger:
Jeg bare absolutt måtte komme med en skryte mail om psykologi artiklene. Det er sant det som står i dem utrolig nok. Jeg har lest dem igjen og igjen og tenker på hvor sant det er for meg. Jeg brukte disse for noen år tilbake. Når jeg leser dem får jeg frysninger og kjenner en utrolig følelse i kroppen. Å lese disse artiklene får meg rett inn igjen i et utrolig modus. “Uovervinnelig”=). Trenger mer av disse. Hilsen Jo.


2. Takk for et knall hefte. Du har akkurat fått meg til å innse hva jeg hele tiden gjør feil, nemlig å trene alt for hardt. Og det har jeg gjort siden jeg var seksten år, nå er jeg 38. for meg var dette mega inspirasjon. Takk igjen. Kanskje jeg tar en økt på kalibergym en dag.


3. Hallo. Fikk 2 e-poster gjennom med vedleggene Kostprogram og Treningsmetodikk Kroppsbygging. Mye bra og lærerikt lesestoff!. Med vennlig hilsen Lars.


4. Hei! Takk for særdeles opplysende artikkel om Cortison og Anabole steroider til medisinsk bruk. Mitt spørsmål er: Finnes det en lege / behandler i Norge som gir behandling med Anabole steroider? Jeg er ganske desperat ettter å bli frisk av stadig tilbakevendende smerter i lyske, bakside lår og sitteknuten som har vart i 5 år. (nå 62). Vennlig hilsen Wencke.


5. Har med interesse lest din artikkel vedr belastningsskader og medikamentbruk. Mye spennende lesning og er sikker på at anabole steroider kommer til å bli mer brukt med tiden. Og tenker også at man skal være forsiktig med smertestillende og såkalte “betennelsesdempende” medisiner ved belastningsskader. Med veennlig hilsen Jon xxx, lege.


6. Hei. Jeg har aldri kommentert en artikkel før, men jeg synes innlegget ditt om bruk av anabole steroider som medisinbruk var veldig bra. Føler at medisiner som er godkjente av leger alltid er akseptert noe jeg ikke alltid forstår da mange medisiner er gift i små doser laget for å utføre en bestemt ”jobb”. Du poengterte også med at kortison er ganske farlig noe som eg mener å ha lest andre plasser også, men siden dette er legemidler er det også godtatt. Mvh Einar.


7. (Hun fikk tilsendt nye hefter/programmer etter at hun trengte en ny nedlastning): Hei igjen. Tusen hjertelig takk, det er godt det finnes slike mennesker der ute, og ja, ærlig er mitt mellomnavn 🙂 Dette setter jeg utrolig stor pris på, og et godt rykte skal dere få av meg videre 🙂


8. Hei. Jag blev lite osker på om det ær ni som publiserer de kristna inslagen men jag blev otroligt glad nær jag såg dem. Vill bara ge er uppskattning før det ni gjør, det gjorde min dag. Jag ska fortsætta besøka er sida varje dag, vældigt mkt bra info om alt och mycket inspiration. Tack! Mvh Rebecca.


9. Takk for raskt svar. De gjer ein god jobb. Sidene har mykje relevant og godt lesemateriale.. Mvh Christian.


10. Ville bare skryte litt til deg, har nå vært leser av iform/trim.no og du er den som har kommet med mest EKTE fakta. Ærlig og ikke minst riktig fakta, så vil da egentlig bare si TUSEN TAKK! Din veiledning hjelper oss alle. I hvert fall meg! Oppriktighet står høyt oppe på respekt listen min, og du er på topp! Ha en fin dag!


11. Hei. Jeg vil takke for en god side som har vært og er en viktig ressurs for meg, da jeg selv ikke har hatt mye kunnskaper om trening.. Det har vært nyttig for meg å lese om treningsprinsipper – altså trening/hvile – særlig i forhold til utholdenhetstrening. Nå skal jeg – etter å ha lest på trim.no ta noen dager helt fri fra trening. jeg skal huske at treningen skal være motiverende, lett for beina, morsomt og ikke et pes. Og om jeg pånytt begynner i feil retning, så skal jeg koble inn flere dager med hvile igjen. Så takk for mye god informasjon på siden, det har vært SUPERNYTTIG FOR MEG J STÅ PÅ!!! Mvh Thomas.


12. Hei! Ville bare si at jeg syns at trim.no er kongebra!! Og som kristen selv, liker jeg godt det at du inkluderer Gud og tro med trening og kroppslig helse:) Titta litt innom nettsida di, og jeg må si at du virkelig er en nåtidens Job, en prøvd mann som allikevel har overskudd til å prise Gud. Imponerende! Jeg lurte litt på om all den kunnskapen du nå har, er det bare selvlært i livets skole, eller har du også tatt studier? Lykke til videre med drifta av ei utrolig informativ og samtidig også oppbyggelig side!! Mvh Kari.


13. Hei! Refererertil artikkelen om `anabole steroider`: En meget interessant og klok artikkel.. jeg nyter hver eneste setning. Dette er absolutt noe en hver person mellom 18 og 90 burde lese! Takk til deg som vender lyset den riktige veien. Med vennlig hilsen opprømt leser.


14. Hei. Jeg sendte en mail til deg i april der jeg blant annet sa at jeg skulle ønske at jeg hadde kunnet lese heftene dine for 20 år siden. Nå har jeg fått prøve ut litt av teoriene dine de siste 4-5 månedene, jeg kan bare bekrefte at så langt viser de seg å holde stikk. Jeg ble svært overrasket over den gode effekten jeg fikk. mvh Bjørn.


15. Takk for mange gode artikler om Gud og tro ol. Mvh Freddy.


16. Jeg vil takke for en veldig fin og lærerik side. Jeg koser meg med all informasjonen, som i tillegg til ny kunnskap, gir meg masse inspirasjon til å fortsette treningen. Har trent jevnt 4-5 ganger uka de siste tre månedene, og synes det er knallgøy! En liten takk til dere for det også! Mvh. Trine.


17. Takk for et utrolig interessant nettsted som tilbyr mer enn bare facts om helse, men setter det hele i en sammenheng!! Jeg har kikket litt på Din Historie, og skal lese den helt og ordentlig i morgen. Jeg har selv slitt med depresjon og angst og gått til langvarig behandling for det. Flere år med hyppig behandling hos psykiater og medikamenter. Jeg er selv utdannet lege, og er i full jobb som det, og mange ser nok på meg som “vellykket”. Men under overflaten har det skjedd mye vondt, jeg har slitt mye, og har en lang vei å gå igjen. Takk for det du gjør for andre, gjennom siden din. Du bruker ikke bare din fagkunnskap, men øser også av dine egne erfaringer. Din åpenhet står det virkelig respekt av. Jeg har så vidt vært inne og kikket på siden din, (og klokken er tre på morgenen.) Skal lese mer i morgen. Artikkelen din om depresjon var god, positiv. Jeg ville bare så gjerne skrive til deg – og si takk. Jeg tror nettstedet ditt kan komme til å bli en stor hjelp for meg. Med vennlig hilsen Astrid.


18. Hei Oppheim. Har med STOR interesse lest dine artikler/hefter om styrketrening, kroppsbygging, kosthold m.m. Føler av det jeg har lest at du er en av få som virkelig har greie på det du snakker om. Med vennlig hilsen Petter.


19. Styrke programmene er veldig bra. I styrke programmene var det gode øvelser og ganske bra forklaringer til øvelsene og hvilke muskler du trente til hvilken øvelse. Dritbra side, geniale program. Stå på! Hilsen John Sigvald.


20. Hei, takk for svært gode og innsiktsfulle hefter om psykologi og trening. Hilsen Torkil.


21. Hei .Har lest mye opp og ned på Trim.no i forbindelse med treningen jeg driver med. Snublet tilfeldigvis innom din side, og din historie i forbindelse med dette. Så mange paralleller med meg selv og det du har opplevd. Mye. Vet ikke helt hva jeg vil med å skrive denne mail til deg, kanskje på en måte si takk for at du har valgt å dele din historie med andre. Gjennom å lese det du har opplevd, fikk jeg åpnet mine egne øyne litt mer om meg selv og, og det gir meg inspirasjon til å fortsette hardere med det nye livet jeg har begynt på. Så altså, Takk,! Mvh. Ronny.


22. Hei. Jeg har lest artikkelen din og tenkt og lest igjen.


23. Den beskriver helt hvordan kroppen min fungerer. Jeg har ikke vært sulten så lenge jeg kan huske. Har stor mage og litt stor hake, men armer og ben er normale. Prøvde i to dager å ikke spise noe særlig. Spiste 1 pepperkake hver dag og drakk vann. Hadde ingen sultfølelse eller ubehag i det hele tatt. Var i full jobb. Var med på en helvetesuke light i militæret med 1 rsp på deling for et lag per dag og 17 timer i døgnet med masj. Ble ikke sulten da heller. Med vennlig hilsen Magnus.


24. Hallo John Gunnar! Jeg leste din artikkel om cortison, og lurer på linker til din informasjon på engelsk. Jeg har blitt behandlet med Cortison mot min vilje, og min lege løy direkte til meg. Jeg har nå så store skader og smerter at jeg blir operert 15 desember. Jeg lurer på å saksøke, og jeg ville virkelig sette pris på all informasjon om dette. Jeg bor i Canada og da ble spesielt interessert i de Canadiske casene du nevner. Kan du hjelpe meg i rette retning for så mye informasjon som mulig.. Jeg ville være for evig takknemlig til deg. Vennlig hilsen Marina.


25. Fant deg på nettet da jeg lette etter ny info om M.E. Flott å se at det nytter å sloss! Min sønn på 27 er enormt utmattet – har vært det i flere år. Jeg fikk selv diagnosen ME for noen år siden, men er nå stort sett bra etter mange forskjellige forsøk. Med vennlig hilsen Elly.


26. Man ser tydelig hvordan det fysiske og psykiske virker inn på hverandre og direkte påvirker hverandre i negativ retning. Summen av de symptomer som opptrer ved fysisk overbelastning, psykisk belastning og psykosomatiske plager, er revmatisme”. Vil si det slik at jeg var så heldig å komme over nettsiden deres, og er veldig imponert over utseende, og ikke minst innhold. Leste spesielt om revmatisme, og det er så rett, så rett alt sammen. Spesielt det som handlet om det psykiske aspektet rundt denne lidelsen. Har selv fått diagnosen Reiters etter 2 års sengeleie, første gang i 1994 og siste gang i år 2002. Og der er langt ifra alle som forstår hvor jævlig vondt det egentlig er når det hele står på! Ellers vil jeg bare ønske lykke til videre, og skal anbefale denne siden gitt:) Med vennlig hilsen Julian.


27. Takk for noen flotte sider med gode artikler, hilsen Tommy.


28. Tusen takk for heftene! Det er et glimrende tilbud det her! Mvh Marit.


29. Hei. Har vært innom trim.no en del tidligere, og jeg må jeg nesten få lov til å gi deg litt skryt for alt arbeidet du har gjort, all tiden du har lagt i å holde trim.no oppdatert med så mye god og nyttig informasjon. Mvh Ronny.


30. Hei! Jeg har sansen for måten du driver trim.no på, og for treningsteoriene du presenterer. Har sagt det før, men sier det igjen; synes det er både bra og modig gjort av deg å involvere dette med Gud og tro på en side der det er en del folk innom hver dag. Har diskutert dette med kroppsbygging med kona mi. Hun mener det skiller seg fra annen idrett fordi det er vår egen kropp (tempel) som er i sentrum hele tida. Man konkurrerer liksom med seg selv i sentrum. Skjønner egentlig hva hun mener, tror det er viktig å finne en balansegang i det. I alle fall som en kristen. Stå på! Torfinn.


31. Jeg har den revmatiske diagnosen REVMATICA POLYMYALGI, og ved bruk av trim.no sitt behandlingsopplegg for revmatisme, så har jeg blitt bedre. Jeg vil anbefale alle revmatikere å teste ut behandlingsopplegget til trim.no! Me4d vennlig hilsen Torill.


32. Flott stykke arbeid! Herlig lesing! Nydelig at Gud fokuseres på på denne måten! Jeg gleder meg i ånden!!! Lykke til med å spre budskapet slik også. Hilsen Brit.


33. Du kan godt kalle meg en bror i troen. Jeg er i alle fall kristen. Takk for rask tilbakemelding. Det setter jeg pris på. Opplever både hjemmesiden og det dere står for som veldig seriøst. Forsett med all den gode opplysningen dere holder på med, så er jeg sikker på det det kommer til å bære mer frukt etter hvert J MVH Torfinn.


34. Hei! Har sansen for det dere holder på med. Jeg lastet like gjerne ned alle sammen fordi jeg synes det er veldig interessant å lære om trening, kosthold, fysiologi osv. Vet ikke om du er kristen, men det kan jo virke sånn: Bra dere har tatt med litt om det også på sida til trim.


35. Jeg vil bare si at du har kjempefine artikler! De er morsomme også og da blir man inspirert + i godt humør! Takk skal du ha! Vennlig hilsen Kung-Fu entusiast Janniche.


36. Har nettopp lest gjennom heftet Maksimal fremgang, og gleder meg til å ta fatt på flere hefter. Du skriver godt, og dine teorier virker godt gjennomtenkt og utprøvd. Ellers har du jo personlig en spesiell historie som er verdifull å lese. Vil til slutt bare nevne at jeg jobber i Miljøverndepartementet, der jeg bl.a. jobber litt i forhold til bruk av naturen/trim og folkehelse. Et område som jeg tror blir stadig viktigere! Med vennlig hilsen Geir.


37. Vil få kommentere at heftet ditt virker til punkt og prikke så gjennomarbeidet og korrekt at det nesten er skremmende at det for en enkelt person er mulig å gjøre greie for de vedlagte teorier og erfaringer. Din egen bakgrunn som er representert er dessuten svært interessant den også. Blant annet det at du kan stå for å ha brukt anabole steroider og være en motstander av det nå, det står det stor respekt av. Heftet er fremragende rett og slett, må ha kostet deg mye, men du verden.. Gratulerer. Mvh Andreas.


38. Jeg har nettopp lastet ned heftene/programmene Deres fra trim.no. Dette er fantastisk litteratur! Mange takk! Jeg vet at jeg kommer til å lære mye nyttig fra heftene, og med denne nye kunnskapen skal jeg komme enda nærmere mine mål hva angår trening.


39. Hei John Gunnar Oppheim, jeg vil bare si at trim.no etterhvert har blitt til en utrolig proff og interessant side. Bedre treningssider finnes ikke på nett. Den har ikke bare en behagelig layout som gjør det til en lek å finne frem for leseren, den er også svært informativ med velskrevne artikler. All ros til redaktøren, som virker å sitte inne med vanvittig mye kunnskap! Stå på videre!! Mvh Andreas.


40. Jeg er revmatiker og har fått hjelp gjennom behandligsopplegget til trim.no for revmatikere. Jeg vil anbefale alle andre revmatikere til å skaffe seg dette heftet. Hilsen Karoline.


41. Slankeprogrammene er meget effektive og fungerer godt Jeg vil anbefale alle å bruke disse programmene. Hilsen ingeniør Jan.


42. Jeg er fornøyd med slankeprogrammet jeg bestilte på trim.no. Opplegget fungerte godt. Hilsen Linda.


Hei! Jeg er veldig glad for at du skriver og forteller at dere/du skal prøve å samle inn informasjon fra M.E. pasienter, eller hva man kaller det om deres opptreningserfaringer. Det går framover for min


43. del– og det er helt nydelig. Har virkelig troa på opptrening med forsiktig økning. Veldig fint å ha fått noen retningslinjer og tips fra heftet ditt. Hilsen Karoline.


44. Hvor i kroppen hadde du skaden din? Primært skuldrene. Hvor lenge hadde du skaden din? 6 år. Kontaktet du lege eller annet innen helsevesenet for å få hjelp? Ja jeg kontaktet lege, fysioterapaut, akupunktør, fotsoneterapaut. H va slags tilbud fikk du? (lege, fysioterapeut, undersøkelser og lignende). Fikk injeksjoner med kortison av lege. Etterhvert prøvde jeg all slags behandling jeg kom over. Ble du bra igjen ved hjelp av behandlingen du fikk innen helsevesenet? Nei, det ble heller verre. Hvor mye penger kostet helsevesenets behandlingstilbud deg? (fra første legebesøk og utover) 5-10.000 kr. Har du tatt i bruk trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader? Ja. Har du fulgt opp opplegget 100% ? Tilnærmet 100 %. Har du blitt frisk fra din belastningssopplegget? Ja, jeg har blitt tilnærmet frisk igjen. Hvis ja, hva er din kommentar til trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader i forhold til helsevesenets tilbud og medførende kostnader? Trim.no sitt tilbud er uten tvil det mest planmessige og effektive opplegget som jeg har prøvd. Både resultatmessig og økonomisk. Jeg vil gjerne anbefale mennesker med belastningsskader å benytte seg av dette opplegget som trim.no har utviklet. Med vennlig hilsen maskiningeniør Øyvind.


45. Hvilken diagnose har du? Den type revmatismer som er knyttet til psoriassis. Hvor lenge har du hatt revmatisme? Over 20 år. Har du fått hjelp som har gjort deg bedre (konsultasjoner/behandling) innen helsevesenet? Nei, tvert imot.. Hvor mye penger har dine konsultasjoner/behandling innenfor helsevesenet kostet deg? Ganske mye. Synes du helsevesenet har gode kunnskaper om revmatisme, og kan tilby god hjelp? Nei. Har du tatt i bruk trim.no sitt behandlingsopplegg for revmatisme? Ja, delvis, i den grad jeg har kunnet. Har du fulgt opp opplegget 100% ? .Nei. Har dine smerter i muskler og ledd blitt bedre? Ja, for så vidt. Har du med behandlingsopplegget blitt frisk fra dine smerter i muskler og ledd? Vesentlig bedre. Har bedringen i muskel- og leddsmerter ført til en bedring av hele sykdomsbildet ditt? Ja. Vil du anbefale andre revmatikere å ta i bruk dette behandlingsopplegget? Ikke anbefale, men foreslå at de prøver.


46. Hva slags program har du mottatt fra trim.no? Kondisjon. Er du fornøyd med programmet ditt? Ja. Hva synes du var bra? Hensynet som ble tatt til mine interesser. Programmet passer for meg og mine interesser noe som forenkler og sikrer motivasjonen for å holde på.


47. Hva slags program har du mottatt fra trim.no? Treningsprogram. Er du fornøyd med programmet ditt? Ja. Hva synes du var bra? Rettledning fra en person jeg stoler på er kompetent. Med vennlig hilsen Unni.


48. Hva slags program har du mottatt fra trim.no? Maks styrke Overtrening. Er du fornøyd med programmet ditt? Ja, programmet er strengt pedagogisk og krevende. Hva synes du var bra? Metodikken og systematikken i all sin enkelhet. Sidene i Trim.no er fine og inspirerende, og dekker det meste. Som for som sider som trim.no, kan en komme i skade for å komme med treningsteorier som motsier hverandre. Dette gjør ikke trim.no. Med vennlig hilsen Jostein.


49. Hva slags program har du mottatt fra trim.no? Slankeprogram. Programmet var veldig bra, men jeg var nok ikke nok motivert til å begynne med det da jeg fikk det. Men i ettertid har jeg brukt mye at informasjonen som sto der til å gjøre ting på “min måte”, og er veldig fornøyd med det slik. Jeg syntes måten det va skrevet på, og det som stod der var veldig motiverende. Jeg lærte mye av det som stod om hva maten inneholder, og hva man bør spise. Jeg er fornøyd med hva jeg har fått.


50. Hva slags program har du mottatt fra trim.no? Vektløfter program. Er du fornøyd med programmet ditt? Ja. Hva synes du var bra? Bra øvelser og nok hvile mellom, Med vennlig hilsen Rune. 1. Hvor i kroppen hadde du skaden din? Primært i venstre kne, men også i andre ledd. Hvor lenge hadde du skaden din? I ca 5 år. Kontaktet du lege eller annet innen helsevesenet for å få hjelp? Ja. Hva slags tilbud fikk du? Jeg fikk behandling hos Nimi, Norsk idrettsmedisinsk Institutt, Naprapat Homopat, osv. Ble du bra igjen ved hjelp av behandlingen du fikk innen helsevesenet? Nei!! Hvor mye penger kostet helsevesenets behandlingstilbud deg? 15- 20 000 kr. Har du tatt i bruk trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader? Ja, med resultat at jeg ble frisk igjen!! Har du fulgt opp opplegget 100%? Til punkt og prikke? Har du blitt frisk fra din belastningsskade? Ja. Hva er din kommentar til trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader i forhold til helsevesenets tilbud og medførende kostnader? Helsevesenet fokuserte på å få meg frisk ved hjelp av medisiner og treningsopplegg, mens trim.no satte opp en detaljert treningsplan med kontrollert progresjon i treningsopplegget, slik at det hele tiden ble tatt hensyn til smertegrensen. Vil du anbefale andre å bruke trim.no sine behandlingsopplegg? Ja på det sterkeste! Støtter du framlegget om å starte studier og forskning på trim.no sine behandlingsmetoder? Ja.
 2. Jeg vil bare si at siden deres er helt super. Takker for den. Jeg har hatt mye glede og nytte av både forumet og artiklene. Hilsen Mikael.
 3. Jeg kjenner ei som har fulgt dine prinsipper som også har blitt bra- så jeg har virkelig troa på dette. Med hilsen Karoline.’
 4. Bra side dere har, var inne og las en del om hva dere skriver om kosthold og ernæring. Oversiktlig og bra innhold! *skryt til dere for den* Hilsen Jan.

55. Jeg hadde betennelse i skuldre og underarmer, og har hatt problemene siden 1993. Kontaktet lege, fikk betennelsesdempende middel, kortisoinjeksjoner, fysioterapi, og prøvde: akupunktur, fotsone, vakuumbehandling, magnettrommel. Ingenting hjalp, det ble heller verre. Hvor mye har helsevesenet kostet deg? Vet ikke hvor mye jeg har brukt men det er mangfoldige tusen. Jeg har tatt i bruk opplegget fra Trim.no. Har fulgt programmet nesten 100% . Har ikke blitt helt frisk, men er blitt mye bedre og sterkere. Har fra før av oppdaget at gradvis rolig opptrening var det eneste som nyttet. Opplegget fra trim.no har bekreftet mine oppdagelser + det har vært med å effektivisere opptreningen spesielt med tanke på å lytte til kroppens signaler. Jeg kan bekrefte at Trim.no sitt opplegg er det mest effektive programmet som jeg har vært borti. Det koster det samme som et par fysioterapitimer/ legetimer så økonomisk sett er det suverent. 1. Hvor i kroppen hadde du skaden din? Skulderen. Hvor lenge hadde du skaden din? ca 1år Kontaktet du lege eller annet innen helsevesenet for å få hjelp? Ja. Hva slags tilbud fikk du? Lege, fysioterapeut, undersøkelser og lignende. Ble du bra igjen ved hjelp av behandlingen du fikk innen helsevesenet? Nei ikke helt. Hvor mye penger kostet helsevesenets behandlingstilbud deg? vet ikke , men mye.. Har du tatt i bruk trim.no sitt behandlingsopplegg for belastningsskader? Ja. Har du fulgt opp opplegget 100%? Neste. Har du blitt frisk fra din belastningsskade?j Ja. Har du en kommentar til trim.no? Veldig billig. Veldig fornuftige og logiske ting som står i heftet!! Veldig bra opplegg!!

57. Hei. Eg kjøpte M.E.-heftet for snart 1 år sidan. Laga eit program på basis av dette, og har gradvis vorte betrakteleg betre! Med vennlig hilsen Ane. 1. Hei. Jeg har mottatt heftene Treningsmetodikk og Revmatisme. Jeg syntes heftene var meget bra, men savner litt fra Treningsmetodikk et ferdig oppsatt treningsprogram for 2, 3, 4 og 5 dager. Jeg har lært veldig mye og gjør meget stor fremgang med treningen. Mvh Paul.
 2. Er du fornøyd med produktet ditt? Jeg er veldig fornøyd. Har/hadde du god framgang med programmet, metoden? Jeg har hatt god framgang til og med nå. Men er ikke helt bra enda. Hva synes du var bra? Det sto ganske detaljert om det meste. Samt at jeg aldri hadde hørt om hvilesmerter, det var kjekt å vite litt om. Ellers var alt lettforståelig og bra skrevet. Hva synes du var dårlig? Ikke noe spesielt.
 3. Hele slankenett er blitt kjempe bra, med masse flott reportasjer og artikler.. Det første jeg gjør, er å se om det er kommet noen nytt jeg kan lese, så går jeg gjennom forumet, og skriver litt i dagboka og prøver å svare andre før jeg faktisk tar en titt på trim.no også.. Masse lykke til videre. Gleder meg til fortsettelsen. Hilsen Ane.
 4. Takk for en utrolig bra side! Hilsen Thomas.

Hei. Jeg kjøpte et opptreningsprogram fra deg som startet 1. september 2001. Jeg har i lengre tid slitt med belastningsskader som diverse idrettsmedisinere ikke har funnet ut av? Jeg har prøvd stort alt fra NIMI(Norsk Idrettsmedisinske institutt, Ullevål Stadion), diverse Naprapater og diverse naturmedisinere. Det eneste som har hjulpet meg og mine skadeproblemer er ditt treningsplan med små økninger fra uke til uke. Jeg startet med å sykle på rulle 2 min, pr uke den 1. september som sagt. Pr i dag kan jeg sykle 5,5 timer pr uke og jeg øker med 15 % økning pr uke. Denne 15 % økningen har jeg begynt med siden 1. Mai og kroppen har tålt det så langt. 1. Jeg må innrømme at jeg har kjent litt smerter underveis i ”gamle skadeområder”, men jeg har bare hatt 10 dagers treningsopphold p.g.a smerter til sammen. Jeg kan med andre ord si at jeg er frisk pr. i dag, ene og alene på grunn av at jeg har fulgt treningsopplegget ditt. Det er ubeskrivelig herlig å kunne sette seg på terreng sykkelen å sykle rundt om i setermarkene på Tynset og kjenne at kroppen er frisk. Jeg har ikke kunnet sykle skikkelig siden 1997. Men endelig i år ser det til at jeg kan være med i noen ritt framover, bare jeg bruker hodet og følger treningsopplegget. Jeg fyller 40- år førstkommende fredag, og dette er den beste presangen jeg kan få! Jeg skylder deg en stor takk !!Hilsen Johnny.
 2. Hei. Først vil jeg takke for den gaven jeg fikk, og jeg synes det har hjulpet meg veldig mye. Dere har en veldig fin web-side som blir oppdatert sånn at det samme ikke blir kjedelig å lese i flere uker. Det finnes veldig masse interesant stoff å lese hver dag på siden. Jeg synes at dere er veldig flinke til å gi kundene det de trenger og servicen vi får er veldig bra. Med vennlig hilsen Asim.
 3. Hei! trim.no er en ypperlig side for alle treningsinteresserte. Her finner man alt om treningslære man har savnet på andre nettsider, bra! Med hilsen Andreas.
 4. Hei. Takk for artiklene. Egentlig hjalp du meg godt da jeg spurte deg på site’n i vår – man kan jo ikke akkurat kalle meg overtrent, men det viste seg at det var bedre for meg å trene en dag i uka og ikke to, nå går det (veldig langsomt!) framover. Med vennlig hilsen Kjersti.
 5. Hei! Fant sidene deres i går (søkte etter “kaloritabell” via “kvasir.no” i natt). La meg få si min ærlige mening: Fantastiske sider – jeg er mektig imponert – akkurat hva jeg har søkt i lange tider! Har ennå ikke gått opp for meg at all denne informasjon virker være gratis. Mvh Arnfinn.
 6. Hei, har fulgt med siden din fra starten, og følte nå for å sende en “ros-mail”. Du er en av få som klarer å lage en god, informativ og nyttig side om trening i en tid da det finnes mange useriøse aktører ute på nettet. Jeg leste også historien din i et ukeblad, og synes det er kjempeimponerende det du har fått til! Håper at du forsetter det gode arbeidet og ønsker deg lykke til i fremtiden. Stå på! Hilsen Nils.