REVMATiSME ER INGEN PERMANENT TILSTAND: Kroniske skader er det fint mulig å gjøre noe med! trim.no har løsningen på hvordan ting må gjøres!

Revmatikere kan bli friske fra sine plager i muskler og ledd
BLI FRISK! BESTILL HEFTET “REVMATISKE LIDELSER”
REVMATiMSE/BELASTNiNGSSKADER: trim.no anser revmatismens smerter i ledd og muskler, for å være ordinæe, men dog kroniske, belastningsskader. Dette åpner for at revmatikere kan bli helt friske fra sin lidelse.


Hvordan oppstår revmatisme?
Revmatikerens smerter i muskler og ledd, oppstår som følge av at belastningen overstiger den belastningen muskulaturen klarer å tilpasse seg. Grunnlaget for at dette kan skje, kan være flere:


· Økt fysisk aktivitet


· Dårlig kosthold


· Manglende hvile


· Sykdom


· Overvekt (går inn i første punkt her)


· Inaktivitet


Hvorfor vedvarer revmatismens smerter i muskler og ledd?
Det er uten tvil pasientens daglige fysiske aktivitet, som medfører at skadene/smertene, vedvarer og blir kroniske. Det lille kroppen klarer å reparere seg om natten og de hviletimene som måtte være, det rives ned og ødelegges igjen, når pasienten setter i gang neste dag med sine daglige gjøremål. Så det er ikke noe galt med revmatikeren hva angår fysiologien, kroppen den prøver til enhver tid å reparere seg, men den får rett og slett ikke nok hvile, til at vevet fullstendig helbreder seg.


Hvordan bli frisk?
Det er ikke sikkert at revmatikerens psykiske plager forsvinner, selv om smertene i muskler og ledd blir borte, men vi ser at i svært mange tilfeller så vil smertereduksjon og en sterkere og bedre kropp, føre til at revmatikeren blir friskere over hele linja. For at revmatikeren skal bli frisk fra sine plager i muskler og ledd, så må hvile og trening legges opp på 100% riktig måte. Leger og fysioterapeuter mangler i dag den kunnskapen omkring dette, men trim.no kan hjelpe deg med sitt opplegg «Revmatiske lidelser». Dette heftet finner du i vår nettbutikk, og det vil bli å være, den aller beste investeringen du noen sinne har gjort for din helse og forbedring av denne.


Det er ikke noe salgstriks fra trim.no sin side, når vi anbefaler heftet vårt om revmatisme. Forfatteren har selv vært svært dårlig, og har vært sittende i rullestol i over 3,5 år, vært sengeliggende i over 4 år, og har hatt mange, mange smerter/skader i bevegelsesapparatet sitt. Ved hjelp av den informasjonen som heftet «Revmatiske lidelser» gir, så setter forfatteren den enkelte leser i stand til å selv legge opp sin hvile, belastning og livsstil, slik at smertene og skadene, kan forsvinne fra kroppen.