Slankingen kan arte seg annerledes dersom du har en eller annen form for revmatiske plager. Revmatikere bør være oppmerksom på dette, for å ikke forverre sine plager.Er du bare solbrent på skulderen, så
er det ikke så farlig. Verre er det
dersom du har revmatiske plager. De
kan forverre seg ved både slanking,
influensa og bruk av visse medisiner.
Slanking for revmatikere


Har du en eller annen form for revmatisme og ønsker å slanke deg, er det noen ting du bør være klar over.


800.000 nordmennkan haen eller annen form for revmatisme. En del av disse plages også av overvekt, eller noen kilo for mye som de ønsker å kvitte seg med. Dermed blir slanking det forestående foretak. Men revmatikere har en sykdom som påvirkes av slankingen, og dette bør man ha kjennskap til for at smerter i muskler og ledd ikke skal utarte seg.


Revmatismens smerter i muskler og ledd, er ordinære belastningsskader. Derfor vil revmatikerens leddsmerter, og muskulære, påvirkes av slanking akkurat slik som ved en belastningsskade.
Behold smilet. Revmatikere kan
slanke seg, men de må ta smertene
på alvor. I motsetning til at man som
frisk kan tåle å øke den fysiske
aktiviteten under slanking, må
revmatikeren kanskje redusere sin
aktivitet, for at smertene ikke skal bli
verre.
Slankingen som innebærer et kalorimessig underskudd, at man forbrenner flere kalorier enn man inntar- enten ved at det blir spist mindre eller at man øker den fysiske aktiviteten, fører til at kroppens overskudd reduseres. Denne reduksjonen innebærer at kroppen i redusert grad vil være tilpasningsdyktig ovenfor fysisk aktivitet. Dette igjen betyr at områder med belastningsskader vil ha mindre motstandsdyktighet overfor den belastningen som påføres. Under slanking vil altså kroppen tåle mindre belastning før smerter i ledd og muskler kan begynne å forverre seg.


Slanking for revmatikere bør derfor utføres ved å redusere matinntaket, og ikke ved å øke den fysiske aktiviteten.


Økes den fysiske aktiviteten, øker belastningen på smerteområder ytterligere, utover den ekstrabelastningen slankingen innebærer.


I heftet ”Revmatiske lidelser” får du et effektivt behandlingsopplegg for revmatismens smerter i muskler og ledd. Opplegget setter den enkelte i stand til å kvitte seg med smerter og skader. Dette anbefaler vi med hånden på hjertet!


Du kan i tillegg også bestille slankeprogram hos oss.. Du finner både behandlingsopplegget for revmatikere og slankeprogrammet i vår kategori Programmer.