PLUSS! Trim.no sin tynntarmsteori bekreftes: Det kan jeg gjøre siden jeg har følt det på kroppen selv, sier Rebecca.












FOTO: Trim.no. Rebecca på scenen
i norske Grand Prix 2001.


TYNNTARMSTEORIEN
Klikk her og les artikkelen om
tynntarmens lagringsfunksjon.


SLANKEOPPLEGGET PLUSS
På bakgrunn av lagringsfunksjonen
i tynntarmen har et meget effektivt
slankeopplegg blitt laget. Metoden
heter PLUSS, og gjør det mulig å
slanke seg uten sult, uten at over-
skuddet i musklene reduseres, og
uten at forbrenningen din reduseres!
Og du kan trene samtidig som du
slanker deg, men full framgang!
Bestill PLUSS her

Teorien stemmer


Rebecca Wolsdal (37) deltok i Robinsonekspedisjonen 2004, og etter å ha levd som et urtidsmenneske på øya i Stillehavet, så levde hun i praksis etter det prinsippet John Gunnar Oppheim legger til grunnlag for tynntarmsteorien og slankeopplegget Pluss.



– Tynntarmsteorien er en strålende idé og påstand som jeg bekrefter. Det kan jeg gjøre siden jeg har følt det på kroppen selv, sier Rebecca i et intervju med trim.no angående hennes erfaringer fra årets Robinsonkonkurranse på tv3.



Livet på øya bydde på alt annet enn jevn tilgang på mat, forteller den spreke jenta fra Oslo. De måtte i lange perioder klare seg med lite mat, for deretter å få tilgang på mye, noe som gjorde at hun og de andre spiste svære måltider så fort de hadde sjansen til det.



– Kan du fortelle litt om dine forberedelser før du reiste på Robinson, gjorde du noe med kostholdet ditt og matinntaket i forkant?



– Jeg var slank før jeg dro og forsøkte å spise meg opp før avreise for å ha litt mer å gå på. Jeg la ikke på meg nevneverdig.



– Hvordan forløp matinntaket seg på øya?



– De første 20 dagene levde jeg på en liten neve kokt ris og litt kokosnøtter pr dag. Deretter fikk jeg tilgang på mye mer ris i fem dager. Jeg spiste og spiste…. deretter ble det flere dager helt uten mat ….for så å kunne spise 3 store måltider med ris og hermetikk i 12 dager. Jeg ble veldig tynn etter tre uker. Jeg følte ikke noen sultfølelse. Da jeg fikk tilgang på mat igjen spiste jeg som jeg aldri har spist før!













REBECCA FÅR NOE Å BITE I:
Maten som eneste lyspunkt i tøffe tak og harde
prøver. Det smaker ekstra godt når det er lenge
siden siste skikkelige måltid. Og når du vet at
det kan bli lenge til neste gang du får mat, da
gjelder det å spise mest mulig!
Det er vanlig at når man spiser periodevis mye og lite mat at periodene med lite mat skaper stor matlyst, et sug etter mat, eller matlengsel om du vil. Selv om tarmen har nok kalorier lagret og det ikke oppstår sult, så vil man kunne merke lysten på noe godt. Du mangler det gode stimuliet som maten gir, gleden og roen. Merket du noe til dette?



– Ja, jeg følte meg til tider merkelig. Selv om jeg ikke var sulten, så var det som om jeg på en eller annen måte ikke fikk nok næring i meg. Til tross for at jeg ikke var sulten, så ble jeg veldig tynn bare etter tre uker.



Dette som Rebecca forteller her, bekrefter at tynntarmen er en lagringstarm som urtidsmennesket nyttiggjorde seg som hurtiglagringssystem når store mengder mat måtte inntas i løpet av kort tid,samt atRebeccas erfaringer viser at det oppstår en samtidig reduksjon av underhudsfettet når de lagrede kaloriene fra tynntarmen forbrukes i periodene med lite mat. For hun blir tynnere og tynnere uten å føle sult. Dette er et eraringsmessig bevis på at slankemetoden PLUSS fungerer fullgodt.



– Det var appetittvekkende å få lite mat?


</SPAN>


– Jeg hadde et magemål som føltes som universet. Jeg spiste og spiste og spiste…Dette pågikk i ca 2 uker.



– Medførte stormspisingen noen forandringer hos deg?



– Vel hjemme igjen så jeg noe jeg ikke hadde sett før. Kroppen min som var nesten tilbake i samme form som den alltid har vært i, hadde fått en mage som struttet ut! Ikke av fett. Dette kom fra innsiden. Det var komt en fyllmasse inne i buken min som fikk magen til å strutte utover. Ikke sånn at den bulet ut i lufta, men det var en synlig utoverform på magen min som jeg aldri tidligere har hatt.













STORMSPISING ETTER KONKURRANSEN: Når
det endelig ble skikkelig tilgang på mat, var
det mer enn sulten som skulle døyves. Mat-
lysten ble i løpet av tiden på Robinsonøya
voldsom.
En ny erfaring rikere


Rebecca har tidligere holdt på med kroppsbygging, og har spilt på elitenivå i volleyball. Hun har alltid vært slank og fast i fisken med synlige magemuskler. Så hun har hatt en hel del tidligere erfaringer med både trening, slanking og kosthold. Tynntarmteorien og denne effekten er likevel noe hun aldri har vært i kontakt med før oppholdet på Robinsonøya.



I god form, tynnere, men ikke sulten


Nå er hun hjemme igjen og jogger hver morgen, driver med yoga, og ikke minst, hun spiser. Hun har begynt å trene igjen for fullt, og fører kostholdsdagbok. Hun har redusert matmengden for å slanke bort de lagrede kaloriene i tynntarmen, slik at hun får tilbake den normale sult- og metthetsfølelsen.



Ikke sulten, men likevel matlyst


– Nå er jeg på femte dagen med litt mindre mat enn normalt. Det trapper forsiktig ned nå i starten for å venne meg til å spise mindre . Litt vanskelig siden hjernen fremdeles ikke kommuniserer med magen. Hjernen bare ser og tenker på mat, og sier ”la oss hive innpå. Vet ikke når vi får mat igjen”.













MAT ET POPULÆRT SAMTALETEMA. Det du mangler,
savner du.Lite mat over lengre tid kan bygge opp et
voldsomt sug.Maten ble et stort tema for alleRobin-
sondeltagerne.


“Rebeccas erfaringer viser at også matlysten innretter seg etter matforrådet.”



Perioden med lite mat bygger opp en enorm matlyst og appetitt, som siden får sitt utløp i et hektisk og voldsomt stort matinntak. Ikke minst er dette en av grunnene til at man ikke bør redusere matinntaket ved slanking for lavt. Det gjelder å finne en balanse der man finner den beste slankeeffekten i forhold til å bevare mest mulig av den daglige matgleden.













MER ENN MAT SOM GLEDER: Rebecca jubler! Det
smaker godt å lykkes!
Velfylt buk er likrikelig pålager


– Jeg forsto ikke hvorfor magen min plutselig struttet ut, forteller Rebecca. – Jeg begynte å lete på nettet og fant din artikkel om tynntarmens lagringsfunksjon. Jeg fikk forklaringen på min fylte buk. Og nå er magen min er på retur og snart like flat som den alltid har vært, avslutter Rebecca som nå ikke lenger lever et urtidsmenneske, men er vel tilbake blant kjøleskap, frysbokserog brødskuffer.



Rebecca sender en hilsen til alle våre lesere, og til alle tv-tittere der ute som følger med på årets Robinson.